Novinarka najavila dva sata prije proglašenja: Sve je namješteno, Miss BiH će biti kćer Joje sa Pala

izbor za miss namještaljka
-Nemam pojma, a i nevažno je koji je nivo u izboru za najljepšu djevojku, ali znam da će pobijediti djevojka sa Pala, kćer izvjesnog Joje, prezime počinje sa B (zaboravila, mislim Borovčanin).
Vlasnici licence za koje sam davno (2003.), u emisiji" 60 minuta" dokazala da se ponašaju kao svodnici (po medijima, pričali da će me tužiti ali nisu imali zašto), na svoj poznati način tako su obradili i članove žirija, poslovne partnere, obitelji djevojaka, a i vas koji glasate.
Žao mi je djevojaka koje na pragu svoje ženstvenosti, stečenog samopouzdanja (trebale bi ga imati čim se prijavljuju), prvih ljubavi, prvo se suočavaju sa sitnošićarskim i prljavim interesima okorjelih prevaranata. Žao mi je i njihovih roditelja, a i mene što živim u ovakvoj državi, pokvarenoj kao mućak, napisala je Saračević-Helać.

I doista, za Miss BiH izabrana je Isidora Borovčanin (18) sa Pala.

Kako je priopćeno iz Direkcije za izbor Miss BiH, za pobjednicu je glasao osmočlani žiri, kao i publika, a Zlatko Zubak, vlasnik licence za Miss BiH za Miss svijeta lente je dodijelio drugoj pratilji Miss BiH, Belmi Ibrahimović (20) iz Srebrenika, prvoj pratilji, Antoniji Vučić (18) iz Kiseljaka.

bportal.ba