'Noć prije našeg vjenčanja seksali su se i ona je ostala trudna. Trebam li ga ostaviti?'

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij

Terapeutkinja portala Daily Star Jane poznata je po dobrim savjetima koje daje svima koji joj se obrate u nevolji. Ovoga puta, javila joj se djevojka koja ne zna treba li ostaviti svoga supruga nakon onoga što joj je učinio, prenosi vecernji.ba.

- Moj suprug je spavao s mojoj prijateljicom noć prije našeg vjenčanja i ona je ostala trudna. Ja sam to saznala tek kad je ona rodila - rekla je neutješna djevojka.

Djevojka je svoju priču nastavila ispričavši kako je ovu tužnu istinu saznala tek u bolnici kada je otišla vidjeti svoju prijateljicu i shvatila da dijete neodoljivo podsjeća na njenog supruga.

- Konfrontirala sam ga pokazavši mu fotografiju djeteta i priznao mi je - napisala je.

Njezina prijateljica i suprug znaju se godinama i nikada nije mislila kako će je baš oni izdati, a upravo to se i dogodilo večer prije vjenčanja. Da bi stvar bila još gora, priznao joj je i kako su se seksali pored kanti za smeće u uličici iza lokala kojeg drži ovaj par.

 

- Moja prijateljica je sada s nekim novim u vezi, a taj dečko je prihvatio dijete. Ja ne znam mogu li ostati sa suprugom koji mi se nikada nije ispričao i koji mi govori kako mu dosađujem svaki put kada želim voditi razgovor o tome - dovršila je svoje pismo. Jane joj rekla kako je odluka o odlasku samo njena, ali kako mora znati da joj je brak započeo na laži. 

Tvoj suprug ti je izgovorio zavjete tek što je otišao od ljubavnice. Ona je nastavila dalje i pronašla nekog novog, ali ako on odbija razgovarati o tome to znači da još odbija preuzeti odgovornost za svoje postupke. Vrijeđanje samo pokazuje njegovu nezrelost kao i činjenica da se još uvijek nije ispričao.