Njemu je 85, a njoj samo 24, ali oni se vole: Želimo imati djecu

Njemu je 85, a njoj samo 24, ali oni se vole: Želimo imati djecu
...odigrao više od 140 uloga, najavio je kako planira zasnovati obitelj sa svojom 60 godina mlađom novopečenom suprugom.

Legendarni glumac u Sankt Petersburgu vjenčao se sa svojom 24-godišnjom zaručnicom Natalijom Shevel, njegovom bivšom studenticom. Vjenčali su se na skromnoj ceremoniji, a sudbonosnom ‘da' svjedočili su najuža obitelj i najbliži prijatelji. Unatoč brojnim kritikama zbog velike razlike u godinama, par je svoju ljubav za ruske medije opisao kao ‘rajski spoj'.

Upoznali su se kada je Krasko, koji već ima šestero djece i tri bivše supruge, predavao na fakultetu, a mlada Natalija mu je počela pisati poeziju kojom ga je osvojila.

- Njezine riječi vratile su mi osjećaj za koji sam dugo vjerovao da je za mene potpuno nestao. Bilo je to kao da sam ponovno rođen, vratilo se nešto što mi je dugo nedostajalo - rekao je Krasko.

Par živi zajedno u glumčevu stanu u središtu Moskve. Krasko će za dva tjedna napuniti 85 godina i nada se da će s Natalijom dobiti i djecu. On još nije upoznao njezine roditelje, no ona je upoznala Kraskove sinove, pišeDaily Mail.