Nives želi začeti dijete na Santiago de Bernabeu

Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, status, Dino Drpić, Nives Celzijus, Dino Drpić, Nives Celzijus, spot, Nives Celzijus, Dino Drpić, Nives Celzijus, kućni poslovi, čišćenje, Nives Celzijus, Severina, Tina Katanić

Najpoznatija hrvatska starleta Nives Celzijus i dalje marljivo golica maštu svojih mnogobrojnih obožavatelja. Ovoga puta, Nives je na svom blogu napisala kako ozbiljno razmišlja o tome da vodi ljubav na poznatom madridskom stadionu.

Pjevačica i autorica romana 'Gola istina' prinijela bi svoju 'žrtvu' u čast pobjedi Real Madrida u utakmici s Barcelonom, koja će se na stadionu Santiago de Bernabe održati u subotu navečer. Nives Celzijus time bi, kako kaže, ostvarila svoj dugogodišnji san.

'Sreća, stadion je velik...'

- Ozbiljno razmišljam, ako Real Madrid pobijedi Barcelonu u subotu navečer, napokon skupiti hrabrost i ostvariti svoj san. Voditi ljubav na Santiago de Bernabeu ne znači nužno činiti to na centru terena. Zar ne? Sreća, stadion je velik i postoje i neki intimniji kutevi. Tko zna - napisala je Nives na svojoj internetskoj stranici blog.nivescelsius.de.

Supruga hrvatskog nogometaša Dine Drpića kaže da je primijetila kako je u posljednje vrijeme u trendu bodriti 'svoj tim' obećavajući skidanje i prinoseći neke žrtve. Nives se osvrnula i na Sabrinu Ferrilli i komentirala kako je ne želi obećavati svlačenje jer je to 'već deplasirano'.Voditi ljubav na Santiago de Bernabeu ne znači nužno činiti to na centru terena. Sreća, stadion je velik i postoje i neki intimniji kutevi.


Poznata starleta nije se zaustavila samo na tome da opisuje svoja maštanja o vođenju ljubavi na grandioznom stadionu u Madridu, već je otišla i korak dalje. Naime, Nives je nagovijestila da bi se, tijekom seksa na travnatom madridskom travnjaku, moglo dogoditi da začne i svoje treće dijete.

- S obzirom na one druge dane u mjesecu, možda u toj čaroliji začnemo i nekog novog čarobnjaka Messija, buduću zvjezdu, ovaj put - Real Madrida, koji će tamo negdje za dvadesetak godina trpati golove i govoriti 'Real Madrid je moj život', u doslovnom smislu - napisala je Nives.