Nives pitali uživaju li njezina djeca u njezinim fotkama, ona fino odgovorila

nives celzijus
"Friz je tu, još samo da smislim kaj obući", napisala je Nives uz seksi fotografiju koju je objavila na Instagramu, no koja se, unatoč većini pozitivnih komentara, nije svima svidjela, prenosi index.hr.

Jedna pratiteljica pitala je Nives uživaju li njezina djeca u tim fotkama, a ona joj je spremno odgovorila. "Djeca ko djeca, samo čekaju na Instagramu što će im novo roditelji objavit. Pod uvjetom da uopće imaju Instagram", napisala je pjevačica i spisateljica.


"Jadno", odgovorila je pratiteljica, a tad su mnogi stali Nives u obranu. "Ne razumijem zašto vi morate gurati nos gdje mu nije mjesto? Ako vam nešto ne paše, ne pratite. najbolje odite J.Lo, Beyonce i slične pitat što kažu njihova djeca na njihove fotke", "jel vaša uživaju što im majka u ozbiljnim godinama na Instagramu komentira osuđujući na temelju ničega", neki su od komentara.


A odgovorila je i Nives sama. "Meni je drago ako je vama sad lakše nakon što ste s nama podijelili vaše frustracije", poručila joj je Nives, koja je i prije nekoliko sati objavila provokativnu fotografiju, za koju je dobila mahom komplimente.