Nives Celzijus: Dolores se treba kontrolirati!

Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, status, Dino Drpić, Nives Celzijus, Dino Drpić, Nives Celzijus, spot, Nives Celzijus, Dino Drpić, Nives Celzijus, kućni poslovi, čišćenje, Nives Celzijus, Severina, Tina Katanić
Svakoga se tjedna Nives Celzijus u svojoj kolumni u Areni osvrne na razna događanja, pa se sada raspričala o aktualnom prepucavanju Dolores Lambaše i Vlatke Pokos.

Priznala je Nives kako inače i nije neka ljubiteljica Vlatkičinog lika i djela, te da je jedna od rijetkih koja nije pratila neugodne detalje njene rastave od Josipa Radeljaka.

"Čitajući posljednje ispade i napade gospođice Dolores, iskreno sam se sažalila nad Vlatkom", iskrena je Nives.

"Godinama je trpjela neprivlačno tijelo muškarca koji bi joj više pristajao kao otac", kaže Nives te dodaje kako bi sada Vlatka napokon mogla uživati u ljubavi s muškarcima koji su ravni njezinoj ljepoti, "ali je uznemiruje nekakva wanna be gospođa Radeljak koja je naziva zlostavljačicom".

Nives to jako ljuti jer smatra da Dolores nema pojma o čemu govori jer nema svoje djece, a Vlatka je bila brižna majka koja je: "... kao i svaka majka podigla glas upozoravajući na neposlušnost, možda koji put i udarila dijete po guzi, ali to je dio majčinstva, a žene koje nisu majke nisu kompetentne pričati o tome", tvrdi Nives.

A na kraju svojih razmišljanja dodala je kako je lako biti dobar i nježan u prvih nekoliko mjeseci veze, kada se učvršćuje pozicija kod muškarca, a kasnije padaju maske.

"Ulizivanje njegovoj dječici siguran je prečac. Dolores bi svakako trebala naučiti kontrolirati svoje nagone. Kada nestane ljubavi i naiđe neka nova wanna be gospođe Radeljak, ili novi frajer, mogla bi i ona biti prozvana zlostavljačicom", zaključila je Nives.