Nina Badrić: Ljubav se ne može sakriti

Nina Badrić, spot, pjesma, Nina Badrić, susjedi, jaja, Nina Badrić, ljubav, Nina Badrić, Mostar, koncert, Nina Badrić
Nina Badrić otkrila je da ponovno želi biti dio žirija u nekom talent showu, a još više od toga bi joj 'legao' njezin show, u kojem ne bi nalazila mlade nade, već bi ih stvarala.

'Voljela bih da se za nekoliko godina posvetim brizi o kompletnoj karijeri nekog izvođača. Htjela bih pokušati stvoriti novo ime, voditi i ulagati u tu novu karijeru od samog početka te pokazati ljudima ovdje da se itekako može ako se uloži u nekoga, ako se prepozna drugačija osobnost, ako nekog ne tjeraš da bude netko drugi. Ukoliko imaš sreću upoznati mladu osobu s karizmom, jer to je zapravo najvažnije uz nečiji talent', izjavila je Nina.

Ne skidajući osmijeh s lica, za što je očito zaslužna nova ljubav u njezinom životu, bila je tajanstvena na pitanje je li sretna i zaljubljena te se poslužila citatom Ive Andrića. 'Ljubav se, kao ni kašalj, sakriti ne može', rekla je.

Osim nastupa u Hrvatskoj i susjednim državama, Nina je sa Željkom Vasićem snimila pjesmu 'Lozinka za raj', za koju je nedavno u Banjoj Luci dobila Oskar popularnosti za duet godine.

tportal.hr