Nije primijetio razliku ni za vrijeme seksa: Nakon 19 godina braka saznao da mu je supruga muškarac

alkohol, sex, alkohol, seks, seks, supruga, muškarac, piće, alkohol, smrt, žene, alkohol, alkoholizam, mladež, Europsko istraživanje, kockanje, droga
Jan i Monica vjenčali su 1993. godine, a on je tek prije nekoliko tjedana saznao da je njegova supruga nekada bila muškarac koji se podvrgao promjeni spola.

„Ja sam je doveo u Belgiju. To nije bilo lako. Belgijski je sud imao ozbiljne dileme o autentičnosti njenog rodnog lista, ali na kraju su ga ipak prihvatili. Mislio sam da je ona atraktivna žena. U potpunosti žena. Nije bilo tragova muškarca", ispričao je za Het Nieuwsblad, prenosi Telegraph.

Ovaj 64-godišnjak i njegova supruga odlučili su da ne dobiju djecu djecu jer je on već imao dvoje iz prvog braka, a Monica je svog supruga svaki mjesec varala da ima menstruaciju, upotrebljavajući uloške, kako bi „sakrila istinu".

„Niti za vrijeme seksa nisam ništa primijetio", objasnio je Jan.

Godinama su živjeli mirnim životom, dok Monica (48) nije dobila novi posao.

„Počela se mijenjati. Moj bi je najstariji sin ponekad sreo u klubu. Počela je nositi provokativnu odjeću, jako kratke suknje i majice, tako da bi joj se u potpunosti vidio trbuh", ispričao je uznemireni suprug.

Nakon toga pronašao je poruke od drugog muškarca, te je suočio s time u žestokoj svađi koja je završila pozivanjem policije.

„Prijatelj mi je rekao da je čuo da je Monica ustvari muškarac koji je promijenio spol. Nisam mogao vjerovati. Moj je sin čuo slične glasine. Nakon toga sam je pritisnuo uza zid i rekao da znam istinu. Pitao sam je je li muškarac i ona je priznala da je bila na operaciji. Kad me upoznala već je bila žena i zato nije imala potrebu podijeliti sa mnom taj 'detalj' iz svoje prošlosti. Svijet mi se srušio. Poludio sam. I tad je došla policija", ispričao je.

Jan je trenutno na liječenju nakon šoka koji je pretrpio, a pokrenuo je sudski proces u kojem traži poništenje braka. Belgijske vlasti zasad mu ne dozvoljavaju da Monicu izbaci iz obiteljske kuće.

„Ta je osoba namjerno lagala godinama. Očito je i da je krivotvorila dokumente kako bi dobila boravišnu dozvolu. Djeca, koja su godinama živjela s njom, potpuno su shrvana", ispričala je Janova odvjetnica Liliane Verjauw.