Nesretne ljubavi: Mladu ubio grom, mladoženju udario auto

Nesretne ljubavi: Mladu ubio grom, mladoženju udario auto

Pogibije na godišnjim odmorima nisu rijetkost, a upravo to dogodilo se Splićaninu Tomislavu Laci (31). On je stradao u Tajlandu i to u padu s litice na otoku Koh samui. Na odmoru je bio s djevojkom Đeni s kojom se u Tajlandu planirao i vjenčati.

Britanci poginuli na medenom mjesecu

Britanci Jonathan (25) i Emma Gray (25) poginuli su na medenom mjesecu, a njihov sin Jake je ostao siroče kada je bio star samo pet mjeseci.

Par se upoznao dok su još bili djeca. Živjeli su jedno pored drugog, a kasnije su izgubili kontakt sve do 2005. godine. Tada su se slučajno opet sreli. Prijatelji kažu da su se Jonathan i Emma jako voljeli i da su bili jako ponosni jedan na drugoga. Jonathan je uplatio putovanje u New York i Emmu zaprosio u kočiji dok su se vozili Centrala Parkom za Novu godinu. Godine 2011. postali su roditelji te su se vjenčali.

- Bili su divni roditelji, jako su se voljeli. Jonathan je puno i naporno radio. Obožavao je biti suprug i tata - rekla je za Daily Mail Catherine Davis, Jonathanova majka. U kolovozu 2011. par je otišao na Maldive na medeni mjesec. Jednu su večer otišli u bar gdje su upoznali Filipa Petrea koji im je rekao da je njegov otac vlasnik resorta. Filip je radio u resortu, a njegov je otac zapravo bio dioničar. Petre je odveo Jonathana i Emmu i dva druga para na zabavu u kuću svojeg brata. Zabava je prekinuta kada se brat vratio kući. Petre je imao ključeve quada i ponudio je parovima vožnju. Jonathan i Emma su prihvatili, a druga dva para su odbili. Quad koji je vozio Filip se zabio u stablo. On je lakše ozlijeđen, a Jonathan i Emma su poginuli na mjestu. Petre je izbjegao kaznu. Pobjegao je u Švedsku i najvjerojatnije za smrt mladog para nikada neće odgovarati ni po zakonima V. Britanije ni Maldiva.

Uoči zaruka udario ga auto, mjesecima je bio u komi

Larry Ragsdale (25) iz SAD-a kupio je prsten i htio je zaprositi svoju srednjoškolsku ljubav Kelcie Yeoman. No to se umalo nikada nije dogodilo. Larry je teško nastradao u prometnoj nesreći i bio je u komi.

U ožujku 2010. godine Larry, bivši sportaš, htio je zaprositi Kelcie na izletu u Disneylandu. No do tog izleta nikada nije došlo. U Larryjev automobil zabio se pijani vozač. Larry je bio u komi mjesecima i liječnici nisu bili sigurni da li će se ikada probuditi. Kelcie je bila cijelo vrijeme uz njega. Nakon što se Larry probudio ostao je djelomično paraliziran. I danas je u kolicima. Nakon tri godine operacija i terapija, Larry se u ožujku 2013. uspio oporaviti toliko da može zaprositi Kelcie i to s istim prstenom koji je kupio prije nesreće. Nije ju zaprosio u Disneylandu, ali su se tamo vjenčali. I nakon vjenčanja Larry prima terapiju i njegova se obitelj nada oporavku.

Vjenčao se deset sati prije smrti, video pogledalo 15 milijuna ljudi

Video vjenčanja Rowdena i Leizel iz Filipina iz listopada 2014. godine dosad je na YouTubeu vidjelo gotovo 15 milijuna ljudi. Teško bolestan Rowden umro je deset sati nakon vjenčanja.

Rowden i Leizel su se trebali vjenčati u srpnju 2014. kada je mladoženja trebao proslaviti 30. rođendan. Rowden Go je Leizel May zaprosio u svibnju 2014. Krajem tog mjeseca srušio im se svijet. Rowdenu je dijagnosticiran rak jetre i to u visokom IV. stadiju.

Stanje mu se naglo pogoršavalo. Prije smrti imao je jednu želju - htio je oženiti svoju Leizel i to pred svojim najmilijima uključujući i njihovu kćer koja je tada ima dvije godine. Nakon samo 12 sati priprema njegova je obitelju lipnju 2014. organizirala vjenčanje u bolnici.

Rowden je bio preslab da bi ustao iz kreveta pa je Leizel došla do njega odjevena u vjenčanicu. Rowdenov brat Hasset snimio je dirljiv video i objavio ga na YouTubeu. Rowden je umro 11. lipnja 2014., samo deset sati nakon vjenčanja.
Šest dana nakon vjenčanja ubila ju munja

Kathleen Bartlett (31) ubila je munja samo šest dana nakon vjenčanja. Kathleen i njezin suprug Ryan Pocius (32) su u srpnju ove godine planinarili u Coloradu. Munja je pogodila i Ryana i završio je u bolnici. Pušten je nakon dva dana liječenja. Par se vjenčao 11. srpnja u botaničkom vrtu u Denveru. Munja ih je pogodila kada su bili na visini od 3720 metara, a nastradalo je i još dvoje planinara koji su lakše ozlijeđeni. Kathleen je bila prva žrtva munje u Coloradu u 2015. godini i 21. žrtva od 2005. godine.

- Bila je tako zaljubljena, zahvalna i sretna. Bol koju on sad proživljava sigurno je strašna - rekla je Kathleenina prijateljica Deborah Young. Pocius i Bartlett su se upoznali tijekom jednog kišnog poslijepodneva dok je ona radila kao konobarica.

- Ispalo je da imamo puno više toga zajedničko nego što smo mislili. Volimo jogu, dječje filmove, sarkazam, volimo biti vani. Brzo nam je postalo jasno da smo pronašli svoje srodne duše. Šest mjeseci nakon što smo počeli ozbiljno hodati smo se zaručili i sve ostalo je povijest - napisao je par na svojoj web stranici.

24sata.hr