Nediljko Babić Gangster našao ženu za Žigu: Hercegovka stiže u Lučane!

Nediljko Babić Gangster, udavače, ukrajinka, Nediljko Babić Gangster, gangster, Nediljko Babić Gangster, cura, ženidba, Nedjeljko Babić Gangster, udaja, ženidba
Žigo je rekao da će nas dočekati kraljevski i da će zbog buduće okrenuti janjca! On samo želi da mu buduća rodi dijete. To mu je stalno na pameti jer silno želi potomke.

Rekao mi je da mu nađem jednu skromnu djevojku koja bi mu pričuvala ovce, nešto spremila po kući, očistila, ispeglala košulju i to je sve što mu treba..." - otkrio je medijima Nediljko Babić Gangster.

Rekao sam Danku: Nisi ti Kerum!

Najpoznatiji i najpopularniji "provodadžija" u zemlji bio je pozvan i u Big Brother kuću, no za to, kaže, nema vremena, jer je prezaposlen.

Gangster traži partnericu i za Bračanina Danka Bezmalinovića, zvijezdu lanjskog izdanja "Ljubavi na selu", ali za razliku od, kako Babić ocjenjuje, "skromnog Žige", Danko je većih prohtjeva.

"Iako ima 50 godina, on želi neku od 25 do 30, jer misli da je dovoljno to što ima ovce i što je pravi kavalir s Brača. Ja ga hoću prizemljiti. Rekao sam mu nisi ti Kerum!" - otkriva Gangster.

slobodnadalmacija.hr