Ne isplati se mijenjati partnera, stalni je najbolji

To što je netko imao više seksualnog iskustva ne mora značiti i da je vješt u postelji i vodi kvalitetan seksualni život. Mnogo stručnjaka je zapravo uvjreno da je najbolji seks između dugotrajnih partnera, piše broj1.hr.

Parovi koji žive zajedno vode ljubav češće nego ostali i tako stječu više iskustva. Ali, ipak postoji mogućnost da redovni seks postane dosadan i monoton, jer strast s vremenom nestane. Ali ako su oba partnera spremna u svoj ​​repertoar unijeti novosti, seks može biti sve bolji. Seksualni život onih koji nemaju ozbiljnu vezu, doživljava uspone i padove, a ponekad može proći i cijela godina a da se partneri ne dotaknu.

Partneri koji su dugo zajedno mogu razgovarati o tome što im se sviđa a što ne, i tako se uskladiti gotovo do savršenstva.

Nije potrebno naglašavati da partneri mnogo ne brinu o spolnim bolestima. A o svemu mogu otvoreno razgovarati o fantazijama i otvoreni su za eksperimentiranje. Kada predložite nešto novo, neće vas osuđivati, niti misliti da s vama nešto nije u redu. Iako svaki novi partner donese u seks nešto novo i svježe, stari vjerni partner samo "novom odijelu" može biti još uzbudljiviji.