Naučite ljubiti tako da oduzimate dah

Vještina ljubljenja ne ovisi samo o manevriranju jezikom i izbjegavanju zuba. Francuski poljubac podrazumjeva usne, jezik i ostatak vašeg tijela, piše portaloko.hr.

Vaše ruke su također bitne jer joj možete milovati kosu dok je ljubite. Pošto je ljubljenje jedan od osnovnih koraka k vođenju ljubavi postoji nekoliko savjeta za muškarce kako da to ipak bude za pamćenje.

Kontrolirajte

Idući put kada je budete ljubili pridržite njeno lice i kontrolirajte ugao onako kako biste je željeli poljubiti. Žena voli kada preuzmete kontrolu, a to će joj poslati poruku da ćete je sada poljubiti kao što je nikada nitko nije ljubio.

Poigravajte se

Recite joj da vas uzbuđuje kada je ljubite. Možete joj predložiti da promijenite uloge i zamoliti je da ona vas poljubi kako vi ljubite nju.

Neka potraje

Ne postoji ništa tako fantastično kao što je dug, vlažan i senzualan poljupac. Vaša partnerica će osjetiti strast kroz jedan produžen trenutak ljubljenja.

Pazite na tehniku

Sada, pošto ste usvojili sve savjete, vodite računa o tome kakva vam je tehnika. Ne budite pregrubi, ni prespori, vodite tempo i pustite je da prati, ukoliko mijenjate tempo pričekajte da vidite da vas prati u igri.

Posvetite pažnju njenom jeziku

Možete samo nježno ljubiti njen jezik i to će joj biti dovoljno da je vinete u nebo. Ovakva tehnika joj šalje poruku šta biste radili s njenim klitorisom i zagarantirano ćete je izludjeti.

Poližite njene usne

Budite kreativni i slobodno napravite mali krug oko njenih usana, jer i njene usne trebaju pažnju. Vlažnim jezikom pravite kružne pokrete, njoj će se svidjeti što ne zapostavljate njene usne, a zatim je opet snažno poljubite.
.
Posvetite pažnju njenom licu

Kada vodite poljubac onda se opustite i dajte joj malo predaha, tako nježno počnite ljubiti njene obraze, čelo, oči i vrat, ali ne idite dalje i brzo se vratite da joj opet poljubite usne, jer vas ona čeka.

Bit ćete iznenađeni što promišljen, dug i vlažan poljubac može.