Nastavnicu ulovili u seksu s učenikom: 'Ljubili su se nakon njegove košarkaške utakmice, a onda se seksali u njenom autu

nastavnica, seks prakticiranje, parking
...saveznoj državi Sjevernoj Karolini, uhićena je u prosincu nakon optužbi da je spavala sa 17-godišnjim učenikom. Ovih su dana objelodanjeni sudski podnesci iz kojih se vide detalji njezinih protuzakonitih susreta s maloljetnikom.

Greene, inače udana majka djevojčice, s neimenovanim se učenikom ljubila nakon jedne njegove košarkaške utakmice, a zatim su se seksali u njezinom autu na školskom parkiralištu. Takvu su verziju ravnatelju škole ispričali drugi učenici koji su svjedočili ovim prizorima.

U međuvremenu su se pojavile informacije da se nastavnica u seksualne odnose s učenikom upustila u još nekoliko navrata. Sam učenik se prijateljima hvalisao da su se seksali u autu pred njezinom kućom.

Svjedoci tvrde i da je Greene svom učeniku kupovala hranu i vodila ga u kino, a poruke koje su izmjenjivali pobrisali su prije nego što je ona uhićena. Iz škole kažu da su je već u nekoliko navrata prije uhićenja upozoravali da je prebliska s nekim dječacima. Nakon što je ovaj slučaj dospio u javnost i nakon njezina uhićenja škola ju je suspendirala do okončanja postupka. Greene početak suđenja, koje je zakazano za 26. siječnja, čeka na slobodi, s obzirom da je uplatila 15.000 dolara jamstva.

Ona je već druga nastavnica u istoj školi koju su unatrag godinu dana uhapsili zbog seksa s učenikom.

Jutarnji list