Kakve poljupce vole muškarci, a kakve žene?

poljubac, ljubav, muškarac žena, relaksirajuća masaža, prilagodite ambijent, žena, poljubac, top 15 stvari, život, žaljenje, poljubac, stvari, tijelo, poljubci, muškarci, žene, poljubci, formula, ljubav, sreća, poljubac, ljubljenje, nastanak, žene, ljubav, Privlačnost i ljubav, ljubav ljubomora
Što znate o poljupcima? Ako ste kao većina ljudi, onda vrlo malo. Otkrivamo vam najznačajnije stvari o poljupcima.

Muškarci i žene vole različitu vrstu poljubaca

Kako pokazuju istraživanja, muškarci više vole vlažne poljupce koji uključuju jezik i otvorena usta. Žene se pak često žale zbog takvih mokrih poljubaca. Postoji razlog zašto muškarci vole takve poljupce: otvorna usta omogućuju im da ženama ‘doziraju' male količine hormona zaduženih za podizanje libida koji se prenose putem sline. Ako muškarac ljubi ženu tjednima ili mjesecima, njezin libido raste upravo zahvaljujući njegovim poljupcima.

Prvi poljubac uvijek se pamti

Većina ljudi do kraja života pamti svoj prvi poljubac. Mnoge žene lakše se sjete prvog poljupca nego prvog seksa. Ne zna se točno zašto je to tako, ali neki stručnjaci vjeruju da to ima veze s činjenicom da je poljubac prvi čin koji čovjeka uvodi u svijet seksualnosti.

Kemija nije ključna za dobar poljubac

Iako između dvoje potpunih stranaca može proraditi vrlo intenzivna kemija, najbolji poljupci nastaju u vezi u kojoj je razvijena emotivna povezanost i sigurnost. Veličanstven poljubac sadržava u sebi razumijevanje i potrebe voljene osobe. To je donekle i razumljivo, jer osoba koja vas najbolje poznaje jako dobro zna i što volite.

I nježni poljupci bude libido

Za razbuđivanje strasti, nisu nužni žestoki poljupci. Naprotiv, dovoljan je tek blag dodir usnama pa da se tijelo uzbudi. Možda niste znali, ali velika količina prostora u mozgu zadužena je za procesuiranje informacija koje dolaze od usana. Samo lagan dodir usnama stimulira velik dio mozga. Riječ je o području većem od onoga koje je zaduženo za procesuiranje informacija koje dolaze s genitalnog područja.

Tehniku ljubljenja s godinama razvijamo

Ljubimo se još od rođenja. Smatra se stoga da je ljubljenje ljudima prirodno urođeno. Međutim, tijekom godina učimo i evoluiramo, i to ponajviše uz pomoć serija i filmova. Naravno, i partneri dolaze kao učitelji. Kako tumače stručnjaci, najvažnije je opustiti se i uživati inače tehnika neće biti na visini.

Tportal.hr