Naručila suprugu nove traperice za Božić, no nije znala da će u džepu biti iznenađenje

Naručila suprugu nove traperice za Božić, no nije znala da će u džepu biti iznenađenje
Naime, Jean Vlahopouliotis naručila je svom suprugu novi par traperica za Božić, no nije imala pojma da će u džepu biti i iznenađenje, prenosi Yahoo News.

- Kada su stigle, moj suprug ih je isprobao - kazala je Vlahopouliotis. - Rekao je: "Pogledaj, pronašao sam vjenčani prsten u džepu." Mislila sam da se šali - dodala je.

Srebrni prsten s unutarnje strane ima napis zbog kojeg par zna da je očito riječ o nečijoj imovini. Traperice su, međutim, potpuno nove, a na njima su i dalje etikete.

Traperice su naručene na stranici NeimanMarcus.com 14. prosinca, a stigle su 29. prosinca. Nakon što je pronašao vjenčani prsten, par je odmah stupio u kontakt s nadzornikom u Neiman Marcusu koji ih obavijestio da su traperice isporučene iz njihova dućana u McLeanu u Virginiji. Vlahopouliotis sumnja da je netko ili probao traperice u dućanu i izgubio prsten ili prsten možda pripada osobi koja je pakirala traperice za otpremu.

- Zaključak da ih je netko isprobao te da mu je prsten iskliznuo čini se kao najvjerojatniji. Nadajmo se da će publicitet izazvati sretan ponovni susret prstena i mušterije - naveli su u priopćenju iz Neiman Marcusa.

Iako je svjesna da su šanse za to male, isto se nada i Jean Vlahopouliotis.

- Samo se nadam da ćemo pronaći osobu kojoj pripada prsten - rekla je dodavši da su se događale i luđe stvari.

vecernji list