Naručila suprugu nove traperice za Božić, no nije znala da će u džepu biti iznenađenje

prst, prsten, osobnost, prsten, iznenađenje, Božić, prsten, nestanak, pronalazak, datum, vjenčanje
Naime, Jean Vlahopouliotis naručila je svom suprugu novi par traperica za Božić, no nije imala pojma da će u džepu biti i iznenađenje, prenosi Yahoo News.

- Kada su stigle, moj suprug ih je isprobao - kazala je Vlahopouliotis. - Rekao je: "Pogledaj, pronašao sam vjenčani prsten u džepu." Mislila sam da se šali - dodala je.

Srebrni prsten s unutarnje strane ima napis zbog kojeg par zna da je očito riječ o nečijoj imovini. Traperice su, međutim, potpuno nove, a na njima su i dalje etikete.

Traperice su naručene na stranici NeimanMarcus.com 14. prosinca, a stigle su 29. prosinca. Nakon što je pronašao vjenčani prsten, par je odmah stupio u kontakt s nadzornikom u Neiman Marcusu koji ih obavijestio da su traperice isporučene iz njihova dućana u McLeanu u Virginiji. Vlahopouliotis sumnja da je netko ili probao traperice u dućanu i izgubio prsten ili prsten možda pripada osobi koja je pakirala traperice za otpremu.

- Zaključak da ih je netko isprobao te da mu je prsten iskliznuo čini se kao najvjerojatniji. Nadajmo se da će publicitet izazvati sretan ponovni susret prstena i mušterije - naveli su u priopćenju iz Neiman Marcusa.

Iako je svjesna da su šanse za to male, isto se nada i Jean Vlahopouliotis.

- Samo se nadam da ćemo pronaći osobu kojoj pripada prsten - rekla je dodavši da su se događale i luđe stvari.

vecernji list