Napravio dijete ženi pa ljubavnici, a onda je uslijedio šok za obje trudnice

žene, trudnoća
Jedna majka se slomila saznavši kako je njezin partner napravio dijete drugoj ženi, ali se iz toga incidenta izrodilo nešto pozitivno - dvije rivalke postale su bliske prijateljice. Carol Avenell (37) život se okrenuo naglavačke kada joj je partner rekao da čeka dijete sa Shelley Broughton (37).

On joj se zakleo kako je ta veza gotova i Carol mu je odlučila pružiti drugu šansu radi djeteta koje ima s njime. Počela se družiti s njegovom ljubavnicom i tako su one otkrile da se John viđao s objema u isto vrijeme.

Zbližila ih zajednička nesreća

Nakon što su ga obje nogirale, bivše suparnice postale su najbolje frendice i sada su svojemu bivšem partneru zahvalne što ih je njegova nevjera spojila. "Mi smo obitelj", rekla je Carol, govoreći o njihovu 10-godišnjem prijateljstvu.

"Drago mi je što smo obje prozrele Johnove laži i što nas je to zbližilo. Zajedno provodimo praznike i sve slobodne dane", ispričala je Carol za Daily Mail. Njezin partner izgubio je interes za nju nakon što je ostala trudna. Nije želio ići s njom na ultrazvuke, a propustio je i porođaj svoje kćeri Charlotte.

Vadio se na seks za jednu noć

Ipak, dozvao se pameti i postao brižan otac. Ali njihov je odnos postajao sve hladniji. On je ostajao dokasna "na poslu" i na kraju su se jedva i viđali. Jednog dana rekao joj je da ima još jednu kćer s drugom ženom.

Carol se šokirala, ali John joj se zaklinjao kako je to bio seks na jednu noć te da s tom ženom više nije u kontaktu. "Odlučila sam s kćeri posjetiti tu ženu i njezinu bebu. Ipak dijete nije ništa krivo", rekla je.

Otac iz pakla

Tako su se njih dvije nastavile posjećivati radi djece, a onda shvatile da imaju toliko toga zajedničkog te se između njih rodilo prijateljstvo. Kroz razgovore su otkrile da im je John objema lagao. Ispostavilo se da njegova afera sa Shelley nije bila na jednu noć, već su bili u vezi punih 16 mjeseci.

Obje žene žele da se John uključi u život svojih kćeri, ali on je sada navodno u novoj vezi i uopće ga ne zanimaju djeca.

Net.hr