Najveći seks skandali ikada

1O. Na nezavidnu top listu na zadnjem mjestu našao se Ethan Hawke koji je suprugu Umu Thurman prevario sa dadiljom njihove djece.

9. Košarkaš Kobe Bryant je čak bio optužen za silovanje. Recepcionerka s kojom je bio prijavila ga je policiji. Supruga ga je cijelo vrijeme podržavala, a on nikad nije bio kažnjen.

8. Na neslavnoj listi završio je i David Beckham zbog afere sa asistenticom Rebecom Loos. Victorija je zažmirila na prevaru.

7. Hugh Grant otišao je i korak niže. Djevojku Elizabeth Hurley prevario je sa prostitutkom zbog čega je imao posla i sa policijom.

6. Tiger Woods suprugu Elin prevario je tko zna s kim. Žena mu je čini se oprostila, ali morao se javno ispričati, biti na odvikavanju od seksualne ovisnosti i tko zna što još.

5. Jude Law je Siennu Miller prevario sa dadiljom.

4. Brad Pitt na listu je završio zbog istina nikad nedokazane prevare sada već bivše supruge Jennifer Aniston. Brad je na snimanju filma Gospodin i gospođa Smith pao na čari Angeline Jolie, a ostatak je povijest.

3. Na trećem mjestu nalazi se isto nikad nedokazana afera. No priča o tome da su američki predsjednik John Kennedy i Marilyn Monroe bili ljubavnici ne prestaje dražiti maštu.

2. Visoko drugo mjesto pripalo je britanskom princu Charlesu koji je princezu Dianu varao sa Camillom Parker koju je kasnije i oženio.

1. I kao vrhunac svih vrhunaca tu je Bill Clinton koji je Hillary Clinton prevario sa tajnicom Monicom Lewinsky. Bio je to skandal o kojem su čak i Hrvati pjevali pjesme.

Oni su su akteri najvećih seks afera prema izboru INmagazina, a sve to prenosi net.hr.