Najtvrđi glazbeni festival napokon stigao na Zrće

zrće, glazbeni festival
Glazbeno orijentiran ljubiteljima tvrđeg zvuka i štovateljima hard dance scene, Hard Island Festival će se po prvi puta održati na našoj najpoznatijoj party destinaciji Zrće od 03. do 06. srpnja 2015. i time će službeno postati prvi hard dance festival na svijetu koji će se održavati na plaži u pravom ljetnom ugođaju i epicentru najatraktivnije novaljske uvale.

Do sada su se hard dance festivali diljem svijeta održavali u zatvorenim i hladnijim prostorima sjevernijih europskih zemalja, dance arenama i masivnih open air festivala, stoga Hard Island nije samo prvi takav festival u Hrvatskoj nego i ljetno okupljanje istomišljenika i poklonika ovakvog načina života.

Tijekom četri dana i tri noći ujedinit će se vodeće organizacije, izvođači i labeli rastuće hard dance scene. U takav tvrdi kalibar spadaju globalno poznate organizacije Q-dance i Hardcore Italia, kao i glazbene etikete Dirty Workz, Traxtorm i Unite Records iz Belgije, Italije i Nizozemske. Hard Island je za svoje prvo izdanje slušao publiku te odabrao headlinere koje je DJ Mag svrstao među TOP 100 najboljih DJ-a na svijetu.

Tako Q-dance kao najveća organizacija na ovoj sceni predstavlja nizozemskog DJ-a Wildstyleza široj publici poznatog po hitu 'Years of Summer'. Drugo veliko ime je osnivač najvećeg hardstyle labela Dirty Workz, DJ COONE iz Belgije, kojeg vežu suradnje s izvođačima kao što su Lil Jon, Linkin Park, Steve Aoki, Like Mike i Dimitri Vegas. Cooneu ce se još pridružiti imena s labela Da Tweekaz, Dr. Rude i Noisecult. Treći dosad najavljeni headliner je DJ Zatox iz Italije, vlasnik etikete Unite Records, izumitelj glazbenog žanra Raw, koji trenutno promovira novi album 'New World Order'.

Talijanski predstavnici tvrdog elektronskog zvuka na ovom će festivalu proslaviti 20 godina postojanja Traxtorma, vodećeg labela hard core scene osnovanog od strane The Stunned Guys, dja i producenta koji je ´90-ih izdao nekoliko zlatnih ploča za legendarni hardcore koncept Thunderdome.

Na glavnim pozornicama Hard Island festivala Traxtormov zvuk predstavljati će dama po imenu AniMe. Nazivaju je božicom hardcorea okarakteriziranu magnetičnom karizmom i moći koju iskazuje odabirom glazbe. Osim Anime, koliko su tvrdi pokazati će i muški dio Traxtorm Recordsa: Mad Dog, Art Of Fighters, The Stunned Guys, Alien T te Nico & Tetta, sve redom vodeći akteri i vizionari hard dance scene posljednjih 20 godina.

Pod motom ˈParty hard on the Island of Pagˈ sve željne dobre zabave i čistog užitka očekuju sunčani dani i još vruće noći uz bogati sadržaj najtvrđeg festivala na Jadranu ovog ljeta.


Lista izvođača nadopunjavati će se u narednim tjednima, a organizatori su se pobrinuli da Hard Island bude festival intimne i ekskluzivne atmosfere pa je u prodaju pušten vrlo limitiran broj ulaznica.

Budite informirani, pratite najave i novosti na službenoj stranici Hard Island Festivala i Facebooku.