Najprirodniji način zavođenja

seks, vježbe, seks, ovisnost, seks, ljubav, zavođenje, priroda, seks, užitak, seks, savjeti, seks, gradilište, hrana, seks, Iva Međugorac, Iva Međugorac, seks, fantazije, zanimanja, ljubav, veza, partner, znakovi, ljubavnik, veza, partner, osjećaji, varanje, ljubavnici, način, signali, flert, očijukanje, muškarci, žene, ljubav, znakovi, ljubav, život, savršeni ljubavnik, HRANS, prevara, oprost, ljubav, zaljubljivanje, zaljubljenost, dan zaljubljenih, ljubav, zaljubljivanje, zavođenje, koketiranje, ljubav, zaljubljenost, žene, zavođenje, muškarci, Valentinovo, dan zaljubljenih, privlačnost, signali privlačnosti, muškarac, veza, partner, šefica, ljubav, posao, preljub, preljubnica, preljubnik, manipulator, veza, zaljubljenost, horoskopski znakovi, horoskopski znakovi u krevetu, muškarci, razlog, preljub, prevara, priznanje, muškarci, varanje, varanje, ljubavnice
Prvi dojam je veoma važan, a na njega utječe izraz našeg lica. Osobe koje se rijetko kad smiju, bilo na poslovnom, prijateljskom ili ljubavnom polju, i ne prolaze baš najbolje. Ostavljaju hladan i proračunat dojam, a to nitko ne voli.

Prijateljski i srdačan izraz lica must je kod zavođenja. No, to ne znači da trebate nabaciti umjetnu masku koju ćete aktivirati kad poželite. Naime, naš sugovornik i osoba koju zavodimo, po prirodi prepoznaje kad je osmijeh na našem licu lažan, a kad iskren.

Namješteni osmijeh se prepoznaje po našim očima. Naime, ako ti činimo samo kako bi ostavili dojam možda se miču naše usne, ali oči ostaju statične. Pravi i iskreni osmijeh ujedno pomiče i sužava naše oči.

Istraživanja su također pokazala kako se prilikom iskrenog osmijeha aktivira također i poseban dio u našem mozgu koji ujedno pozitivno utječe i na našeg sugovornika.

Zbog toga prilikom zavođenja nabacite osmijeh, ali imajte na umu da on treba biti iskren. Nemojte glumiti da vam je sugovornik simpatičan, ako to nije. Lako ćete se odati.

Naravno, u određenim životnim situacijama, kao primjerice na poslu, želimo ostaviti dobar dojam, a osoba nam je sve samo ne simpatična. Bez brige, na poslu smo svi napeti i pod stresom i tu će rijetko tko promatrati do u detalje vaše crte lice. U kojoj god se situaciji nađete imajte na umu da je sve lakše uz lijep i srdačan osmijeh.
Budi.in