NAJLJEPŠA LJUBAVNA PRIČA IZ SLAVONIJE Prvu bebu rođenu ratne 1991. u osječkoj bolnici dečko zaprosio točno u sat kad je rođena

Osijek, prosidba
...koju je samo trideset minuta nakon ulaska u 2016. godinu pred okupljenim oduševljenim i ganutim gostima na dočeku nove 2016. godine u Bizovačkim toplicama Miroslav Vidaković (36) iz Brođanaca uputio svojoj djevojci Kristini Mihaljić (25) iz Bizovca, piše  Glas Slavonije .

Bilo je to točno u trenutku kada je prije 25 godina u Kliničkoj bolnici Osijek na svijet došla Kristina Mihaljić - prva beba rođena u Osijeku te ratne 1991. godine, a danas novopečena zaručnica koja će svojim pristankom na svadbi zakazanoj za proljeće 2017. godine postati gospođom Vidaković.

- Dugo sam vremena razmišljao na koji način izvesti prosidbu koju će moja Kristina dugo pamtiti, a kako se približavao kraj godine te doček Nove godine i njezin rođendan, a zaručnički sam prsten već ranije kupio, sve mi je bolje zvučala i izgledala ideja da joj u vrijeme njezina rođenja na proslavi dočeka uputim rođendansku čestitku i prosidbu pred nekoliko stotina gostiju hotela na sredini plesnog podija. Kako je Kristina zaposlena upravo u restoranu Bizovačkih toplica, tu sam svoju ideju i namjeru izložio samo njezinoj šefici i dvojici direktora od kojih sam zamolio pomoć u realizaciji s rođendanskom tortom i glazbom, koji su mi trebali biti potpora u realizaciji mog nauma. Oboje smo im vrlo zahvalni što su odmah pristali na tu moju zamolbu i više ništa osim treme, koja me srećom nije jako držala, nije stajalo na putu mom planu - otkriva Glasu Slavonije Miroslav.

Dodaje da čak ni članovi njegove obitelji nisu znali za njegov tajni plan, iako im je nešto ranije pokazao prsten za Kristinu i najavio im kako se planira zaručiti.