NAJGORE STVARI KOJE MOŽETE NAPRAVITI U GOSTIMA : Ovo je deset smrtnih grijeha

gosti, grijeh, stvari
... a to dokazuje i novo istraživanje koje donosi deset pravila koja se ne smiju prekršiti kad dođete u goste.

U istraživanju, koje je provela stranica za proizvodnju i postavljanje podova u unutrašnjim prostorima, odgovore su dali vlasnici kuća ili stanova kojima često dolaze prijatelji na večere i druženja.

Primjerice, studija je pokazala da je vrlo nepristojno tražiti lozinku za pristup internetu, no čak 89 posto ispitanika slaže se u mišljenju da je najveća pogreška koristiti mobitel za stolom. Ulazak s cipelama na tepih ili ulazak u spavaću sobu bez pitanja također se nalaze na vrhu popisa najnepristojnijih stvari koje u gostima možemo napraviti.

Ispitanici su očito bili ljubitelji životinja jer dok njih 87 posto smatra ružnim ponašanjem stavite li noge na stol, čak 61 posto bi ih bez problema dopustilo da se pas gosta sklupča na kauču. S druge strane, većina smatra da je pristojno pitati smije li se doći sa životinjom.

Glasnogovornik tvrtke prokomentirao je rezultate za Daily Mail: ‘Ovi rezultati daju zanimljiv uvid u to kako bismo mi zapravo željeli da nam se ljudi ponašaju u domu. Ipak, moj savjet je da se ne treba uzrujavati oko svakog propusta jer to što netko digne noge na stol, može značiti da se jednostavno osjeća dovoljno opušteno u vašem domu.'

10 najgorih pogrešaka u gostima:

Pregledavanje mobitela za stolom.
Traženje lozinke za wi-fi.
Ulaženje s cipelama na tepih.
Ulaženje u spavaće sobe bez pitanja.
Otvaranje frižidera bez pitanja.
Dolazak bez ikakvog poklona.
Uzimanje hrane bez pitanja.
Dizanje nogu na stol.
Odbijanje hrane koja je ponuđena.
Dolazak s ljubimcem bez pitanja.

jutarnji list