Najčudniji objekti s kojima su ljudi pokušali voditi ljubav!

žene, orgazam, laž, orgazam, žene, muškarci, žena, orgazam, orgazam, stvari, smijeh, vođenje ljubavi, mjesta, seks, let, Split, vibrator, orgazam, žene, znakovi, djevojka, ninfomanka, orgazam, klitorisni orgazam, ženski orgazam, klitoris, stimuliranjem klitorisa, mastrubacija, žena, muškarac
AMERIČKA pita je bila tek početak.

1. Luftić

A za tu je priču zaslužan jedan muškarac iz Ohija, koji je odlučio mirno poslijepodne provesti u bazenu, u klinču s luftićem. To mu je inače bio treći put da je uhićen zbog iste stvari.

2. Kauč

Bez žene na njemu. Samo kauč.

3. Bicikl

Jedan je Šveđanin uhvaćen kako pokušava voditi ljubav s biciklom. Nismo sigurni kako je on to točno zamislio, ali nadamo se da je nosio kacigu.

4. Pizza

Pita, pizza. No, ova nije bila topla, već nepečena. I nadamo se da je tako i ostalo.

5. Klupica u parku

A ta ljubavna priča završila je u bolnici, jer je dotični zapeo.

6. Prometni znak


Dotični gospodin to je radio gotovo dvije godine, a uhvaćen je i na brojnim kamerama. Očito mu nitko nije objasnio da znak "stop" postoji s razlogom.

7. Ulična lampa


Kao seksi verzija prometnog znaka.

8. Kolica s pićem

I dok se neki nakon burne noći osjećaju kao da su ta ista kolica i sadržaj na njima pokušali "voditi ljubav" s njima, jedan je gospodin odlučio napraviti prvi korak.

9. Košara za veš

I to je pokušala žena. Simbolično, rekli bi muškarci.

10. Berlinski zid

I ovdje je u pitanju bila žena, koja je tvrdila da je udana za Berlinski zid te kako imaju odličan seksualni život, no nije željela otkrivati detalje. Šteta.

Izvor: Index Rouge