Najčešći muški erotski san je...

san, erotika, muškarci, striptiz
Muškarci su očarani prizorom žene koja uz zavodljive plesne pokrete skida komad po komad svoju odjeću. Striptiz je najčešći muški erotski san koji donosi nevjerojatno uzbuđenje u iščekivanju nečega još boljeg što slijedi poslije. Žena koja se polagano skida može izazvati trenutačnu erekciju kod muškarca, a to je potpuno prirodna reakcija, piše she.hr.

Mnoge žene kolutaju očima na sam spomen striptiz kluba i ne shvaćaju zašto zapravo muškarce privlače savršeno oblikovana ženska tijela koja zavodljivo plešu i skidaju odjeću pred njihovim očima. Kada gledaju ženska tijela kako izvode striptiz u klubu, muškarcima se budi libido a činjenica da su radili nešto "zabranjeno" djeluje kao afrodizijak.

Muškarci su izrazito vizualni tipovi i i promatranje žene koja se skida uz seksi glazbu i zavodljive pokrete samo po sebi je doživljaj. Striptiz polagano gradi napetost i, budući da su dodiri zabranjeni, uzbuđenje se sporo nakuplja. Iako u striptiz klubu može doživjeti izuzetno seksi atmosferu, striptiz koji ćete mu pružiti kod kuće, bit će mu puno zanimljiviji. Međutim, striptiz nije samo obično skidanje odjeće.

Kako biste isplanirali seksi predstavu za svog muškarca, bez neugodnih iznenađenja i nespretnih pokreta, morate obratiti pozornost na ovih šest faktora.

1. Samopouzdanje

Dobar striptiz može izvesti samo žena koja se osjeća ugodno u svojoj koži i koja to može pokazati. Samopouzdana žena koja je svjesna svog seksipila uvijek izgleda super, unatoč tome što možda nema savršenu figuru.

2. On

Striptiz izvodite samo za njegove oči, ali to ne znači da se mora ponašati drugačije nego u striptiz klubu. Gledajte ga kako pogledom prati vaše pokrete i uživajte u tome što imate kontrolu, dok su dodiri strogo zabranjeni. Kako biste stvorili savršenu atmosferu, svežite mu ruke za krevet ili stolac.

3. Osvjetljenje

Jaka svjetlost ne laska ni savršenom tijelu, a nije slučajno da je svjetlost prigušena u striptiz klubovima. Takvo osvjetljenje pruža senzualniju i zavodljiviju atmosferu. Svjetlost svijeća komplementira figuri i ujedno pridonosi seksi ugođaju.

4. Glazba

Jedna od važnih komponenti striptiza je i glazbena podloga. Napravite play listu pjesama sa senzualnim melodijama uz koju ćete polaganim pokretima postepeno graditi uzbuđenje. Odaberite glazbu s kojom se možete "stopiti" no imajte na umu i njega, svakako je plus ukoliko i njega "pogodite" s glazbenim odabirom.

5. Odjeća

Iako muškarci tvrde da im se najviše sviđa kada ste potpuno goli, seksi odjeća i donje rublje prikovat će njegov pogled uz vaše tijelo. Kako biste striptiz izveli elegantno, odaberite seksi krpice koje se jednostavno skidaju. Pustite mašti na volju i razmislite u čemu se osjećate jako seksi.

To može biti neka seksi opravica od čipke s halterim i korzetom, ali može biti i njegova bijela košulja uz kravatu i šešir... Visoke potpetice su obavezne, ali ako niste navikli na jako visoke, vježbajte kretati se u njima kako biste spriječili nespretne pokrete.

6. Dodaci

Smatrate li da niste dovoljno vješti u plesnim pokretima, možete koristiti dodatke poput ulja za masažu, šlaga ili čokoladnog sirupa koji ćete nanijeti na svoje grudi, trbuh ili noge i ponuditi mu da ih poliže. To će ga još više uzbuditi, s obzirom da su mu ruke svezane i jedva će dočekati pravu stvar koja ga očekuje na kraju.