Najčešće ženske pogreške na početku veze

žena, varanje, muškarac žena, muškarac žena, veze, žena, love, sex, veza, ljubav, veza, sex, partneri, ljubav, veza, prekid, frajeri, bježanje, veze, prekid, srce, žene, nevjera, prekid, veza, Facebook, veze, raskid, veza, raskid, način, žene, muškarci, veza, misli, muškarci, žene, maloljetnici, brakovi, raskid, žene, varanje, razlozi, prekid veze, žene, muškarci, veze, pogreške, veza, stariji muškarac, žena, žene, greške, veze, sitnice, prekid, veza, žene, Facebook socijalna mreža, usamljenost, žene, veze, greške, Facebook socijalna mreža, razvod, internet, otkriće, partneri, žene, muškarci, zločasti dečki, veze, muškarci, žene, prekidi, prekid, dobro jesti, veza, veza, ljubav, prekid, životne lekcije, prekid, veza, tajne, prijateljice, najbolja prijateljica, prekid, prekidi, prekid veze
Na početku ljubavne veze žene često zna uhvatiti panika jer nisu sigurne sviđaju li se doista muškarcu ili je zainteresiran samo za zabavu. U takvom stanju vrlo je lako napraviti pogrešne korake, a stručnjaci za veze ističu da mnoge žene čine vrlo slične pogreške. Dobra je vijest da ih možete prestati raditi, ali ih najprije morate uočiti.

Kad se on prestane javljati, ne javljajte se ni vi!
Toplo-hladne igrice na početku odnosa uobičajena su stvar. Uz pomoć njih muškarci i žene pokušavaju otkriti koliko je kome stalo, imate li određene granice i kakvi ste zapravo. Nerijetko se zna dogoditi da vam se, primjerice, muškarac javlja svaki dan, a onda zašuti na tjedan dana, čak i više. Većinu žena tada uhvati panika, ne razumiju što se događa i, u silnoj želji da ga zadrže uza se, počinju napadati na svim komunikacijskim frontovima. Teška pogreška! Baš tada se ne trebate javljati. Posvetite se svome životu, uživajte u sebi i stvarima koje vas vesele. A kad se on konačno javi, nemojte pokazati svoje oduševljenje nastavkom komunikacije.

Da, na početku veze on treba osvajati vas
Nema ništa sporno u tome da žena danas napravi prvi korak. Ali ako nemate dovoljno samopouzdanja, teško da će vam prvi korak biti uspješan. Uostalom, muškarcima je urođen lovački nagon pa pustite onda njega da osvaja vas. Drugim riječima, ne šaljite mu deset SMS poruka dnevno, ne zovite ga prve, ne šaljite mu stalno e-mailove, ne pojavljujte se na mjestima koja on posjećuje, ne predlažite susrete... Neka on osvaja vas i neka se trudi, a vi se podsjetite na to da ste žena vrijedna pažnje. Ako to još niste naučile, nemojte se ni upuštati u vezu. Prvo osvijestite vlastitu vrijednost.

Imajte svoje 'ja'
Neke žene se u blizini željenog muškarca spontano pretvaraju u njegovu kopiju. Poslušno kimaju glavom, slažu se sa svime što on kaže i nemaju svoj stav ni o čemu. Takvo ponašanje nije nimalo seksi. Ako on nešto govori, a vi se ne slažete s time i imate argumente, nema potrebe da šutite. Nemojte se bojati da će on odustati od vas ako drukčije mislite. Uostalom, ako je to razlog za odustajanje, onda vam on ni ne treba, kao ni veza s njim jer očito nećete imati budućnost. Budite svoje, mislite svojom glavom, jasno izrazite svoj stav - ali ljubazno - i ne dajte da manipulira vama.

Vaši strahovi su vaša odgovornost
Ma koliko vas patili razni strahovi, oni su vaši i vi se morate znati nositi s njima. On ih ne smije vidjeti. Jednom kad se nađete u vezi, muškarac će vam pomoći u kriznim vremenima, ali dok on nije s vama, nemojte da vas vidi u očajnom i prestrašenom izdanju. Ako to još niste naučile, krajnje je vrijeme da shvatite da ste odrasla i samostalna žena pa se tako trebate i ponašati. Ne ponašajte se kao da vam je on zadnja prilika na svijetu jer ništa ga neće brzo otjerati kao takav stav. Sa svojim problemima suočite se sami.

Izvor: tportal.hr