Način na koji usisavate otkriva i kakvi ste u krevetu

usisavač
"Kada se odlučite da nešto učinite samo na vama svojstven način to definitivno otkriva kakav karakter imate. To vrijedi i za usisavanje. Način na koji usisavate mnogo govori o vama, vašem karakteru, ali i o tome kakvi ste u krevetu“, rekla je psihologinja Donna Dawson, prenosi britanski Daily Express.

- Osoba koja kuću ili stan usisava na brzinu, te ne mari da li će usisati svaki kut je zapravo nestrpljiva, ambiciozna i osoba koja brzo i mnogo govori. Ta osoba nije zasigurno jedna od onih koje vole česte igrarije u krevetu.

- S druge strane osobe koje kuću usisavaju uvijek na isti način i po već strogom određenom rasporedu su veoma oprezne, ali i pouzdane osobe. Vole biti u stabilnoj i emotivnoj vezi, a u krevetu vole maženje i uglavnom puštaju da sve "ide polako".

- Osobe koje na usisavanje gledaju kao na aktivnost koja ih oslobađa od stresa su marljive i uporne osobe. Također, vole da na sve načine udovolje, ali i zadovolje svog partnera.

- One osobe koje kuću usisavaju samo zbog toga što moraju, te ne paze da li su dobro usisale su veliki sanjari i uglavnom osobe zaljubljene samo u sebe. Takve su i u krevetu, pomalo distancirane, ali samopouzdane.

- Osobe koje usisavanjem iskazuju svoje nezadovoljstvo nečim i bijes iskaljuju detaljno usisavajući sve, pa čak i namještaj, su uglavnom sebične osobe i osobe koje vole da u krevetu najveći dio posla uradi njihov partner.