Način na koji pripremate jaja otkriva vaše najskrivenije seksualne tajne

Način na koji pripremate jaja otkriva vaše najskrivenije seksualne tajne
...tanjuru otkriva porijeklo, status, ali i seksualne navike pojedinca. Istraživanje je provedeno na 1.200 osoba i došlo se do sljedećih rezultata.
Pržena jaja

Oni koji za doručak preferiraju pržena jaja obično su osobe s velikim seksualnim apetitom. U krevetu su uvijek spremni za akciju!

Kuhana jaja

Kuhano jaje najčešće je odabir osoba koje loše organiziraju vrijeme i obaveze. Često je riječ o impulzivnim ljudima koji su egocentrični i ne mare previše za tuđe potrebe, zbog čega su često razvedeni. Oni koji preferiraju tvrdo kuhana jaja najčešće su nemaštoviti, baš kao i jaje na tanjuru. Sve to vrijedi i za njihov intimni život. Navodno.

Omlet s različitim dodacima

Osobe koje vole omlet s različitim dodacima najčešće karakterizira samodisciplina i suzdržanost. Oni se drže principa "zlatna sredina", a najčešće su veoma uredni. To može biti sjajna osobina, ali ponekad je u krevetu ipak nužno malo spontanosti...

Jaje na oko

Jaje na oko najčešći je odabir osoba s dobrim seksualnim apetitom. Riječ je o skromnim osobama koje potječu iz radničkih obitelji, a kada se zasite jaja na oko, naručit će kajganu.

portaloko.hr