Način na koji pripremate jaja otkriva vaše najskrivenije seksualne tajne

jaja, kuhinja, trik, jaja, oglas, prosvjedi, jaja, seks, jaje, svježe i staro, test, jaja, starost, provjera, jaja, provjera, Uskrs, jaja, ljuske, jaja, zdravlje, doručak, jaja, hrana koja opušta, hrana i piće, zdrava hrana, raznolikost hrane, jaja, hrana za jelo, zdravlje, namirnice, rok trajanja, kalcij, ljuska od jajeta   , redovito konzumiranje , jaja, ljuske, jaja, upotreba u kućanstvu, nizozmska, Nizozemske vlasti, jaje, zdravlje, Gordon Ramsey, kajgana, jaja, jaje, kuhano jaje , svaki dan, namirnice, organizam, jaja, istraživanje, nijanse žumanjaka, jaje, boja, štednja, Njemačka
...tanjuru otkriva porijeklo, status, ali i seksualne navike pojedinca. Istraživanje je provedeno na 1.200 osoba i došlo se do sljedećih rezultata.
Pržena jaja

Oni koji za doručak preferiraju pržena jaja obično su osobe s velikim seksualnim apetitom. U krevetu su uvijek spremni za akciju!

Kuhana jaja

Kuhano jaje najčešće je odabir osoba koje loše organiziraju vrijeme i obaveze. Često je riječ o impulzivnim ljudima koji su egocentrični i ne mare previše za tuđe potrebe, zbog čega su često razvedeni. Oni koji preferiraju tvrdo kuhana jaja najčešće su nemaštoviti, baš kao i jaje na tanjuru. Sve to vrijedi i za njihov intimni život. Navodno.

Omlet s različitim dodacima

Osobe koje vole omlet s različitim dodacima najčešće karakterizira samodisciplina i suzdržanost. Oni se drže principa "zlatna sredina", a najčešće su veoma uredni. To može biti sjajna osobina, ali ponekad je u krevetu ipak nužno malo spontanosti...

Jaje na oko

Jaje na oko najčešći je odabir osoba s dobrim seksualnim apetitom. Riječ je o skromnim osobama koje potječu iz radničkih obitelji, a kada se zasite jaja na oko, naručit će kajganu.

portaloko.hr