Na ovom vjenčanju ostvarila se noćna mora svake žene, a fotografija je ubrzo postala sprdnja na Internetu

svadba, slučajnost
Pritom barem u jednom trenutku osjete neugodan osjećaj sumnje nakon kojega slijedi nadanje da se nitko drugi neće pojaviti u istoj haljini poput njih.

Svatko se želi osjećati posebnim, a žene imaju i nezgodnu naviku razvijanja teške ljubomore gotovo instantno. Neke od nas ne bi mogle podnijeti da cijelu večer gledaju vlastitu haljinu na nekome drugome, koja k tome možda drugoj osobi bolje pristaje. Tu prestajemo biti tolerantne i vadimo 'oružje' u obliku otrovnih komentara i blago ljubomornih ispada.

Iako se Internet od pojave fotografije s jednoga vjenčanja u Sydneyju sprdaje, protagonisticama priče sigurno nije bilo ugodno. Čak njih šest pojavilo se u identičnim haljinama, a nevjerojatan događaj zabilježen je kamerom.

Žene nisu bile ni u kakvom dogovoru, a nisu ni djeveruše s posebnim 'dress codeom'. Jednostavno su se slučajno odučile za popularan model i pojavile na piru, da bi potom doživjele šok.

Jedna od uzvanica, Debbie Speranza, na facebook stranici branda Forever New objavila je fotografiju i napisala kako su cure bile 'obični gosti' i da se radi o nevjerojatnoj slučajnosti. Dodala je i kako bi, po njenome mišljenju, trebale dobiti nekakav poklon za ovakvu reklamu.

Inače, cijena haljine je oko 160 dolara (gotovo 1000 kn), a popularan model sve je češći odabir za ovakva događanja.

Slobodna Dalmacija