Mustafa Nadarević zbog srca završio u bolnici, prekinuto snimanje serije Lud, zbunjen, normalan

lud zbunjen normalan, mustafa nadarević, lud zbunjen normalan, mustafa nadarević, premosnica, Izet Fazlinović, lud zbunjen normalan, serija
... na četvrtak primljen je u Centar za srce u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Glumac je prilikom dolaska u KCUS bio pri svijesti, ali je zbog liječničkih pretraga zadržan u bolnici.

"U pitanju su manji problemi sa srcem, ne radi se o većim komplikacijama. Urađeni su svi pregledi i razgovarali smo s doktorom, koji je rekao da se ne brinemo za zdravlje Nadarevića. Mustafu smo posjetili i trenutno se osjeća dobro, što je najbitnije", rekao je 'Avazu' Nadarevićev prijatelj koji je u četvrtak bio u posjeti poznatom glumcu.

Jučer su novinari saznali da se za Nadarevićevo zdravstveno stanje brine jedan od najvećih medicinskih stručnjaka iz ove oblasti, Mirsad Kacila, koji je ujedno i šef Centra za srce KCUS-a.

U njegovim rukama prije nekoliko mjeseci, također zbog srčanih problema, bio je i slikar Adin Hebib, koji se uspješno i brzo oporavio, te vratio svom poslu.

Nadarević je rođeni Banjalučanin s adresom u Zagrebu, u posljednje vrijeme u Sarajevu snima nove epizode šeste sezone serije 'Lud, zbunjen, normalan'. Novonastala situacija privremeno će zaustaviti snimanje koje se odvija u studiju u Hrasnici, jer je scenarista Feđa Isović priznao da je Nadarević zaštitno lice ovog popularnog projekta.