Muškarci vole kada žene nose suknje, haljine i visoke potpetice

Zato neka nam ne sude. Ali, mi smo još uvijek zainteresirane što oni misle o našoj odjeći i želimo znati što im se sviđa. Prema nedavnom istraživanju koje je proveo časopis Men's Health, muškarci vole kada žene nose suknje, haljine i visoke pete, dok su indiferentni prema hlačama, tunikama  i modnim dodacima.

Suknje

Više od 75 posto muškaraca misli da bi žene trebale nositi haljine i suknje češće od ostalih odjevnih predmeta. Ali one ne smiju biti prekratke. Čak iako imate razrez na suknji, on bi, po njihovom mišljenju, trebao biti sa strane.

Hlače

Muškarci smatraju da je prikladno nositi hlače na posao ili u kvartu. Ali oni vole vidjeti svoje drage u suknji za vrijeme sastanka. Doduše, jako vole kada žene nose uske traperice u kombinaciji s visokim potpeticama.

Haljine

100 posto muškaraca voli žene u haljinama. Za njih  je vrlo ženstveno i seksi vidjeti haljinu na ženi bilo kojih godina. Mala crna haljina je najbolja opcija. Samo 25 posto njih voli duge haljine.

Tunike

Možda zvuči čudno, ali malo je onih muškaraca koji vole tunike. Većina ih smatra vrećastim i ne prate liniju ženskog tijela.

Boja odjeće

Muškarci preferiraju odjeću u tamnijim bojama i da je jednolična. Odjeća s uzorcima im ne dopušta fokusirati se na ženu.

Obuća

 65 posto muškaraca voli kada njihove partnerice nose visoke potpetice, a samo 20 posto njih priznaje da im ne smetaju tene i ravne cipele. Također, smatraju da su žene mnogo gracioznlje dok hodaju na visokim potpeticama.

Modni dodaci

Muškarci vole kada nosimo par dodataka, ali ne žele znati koliko koštaju i od čega su napravljeni.

Ove činjenice su zanimljive, ali se mi ne oblačimo uvijek za naše partnere. Oblačimo se za sebe i svoje prijatelje. Osim toga, svaka žena treba imati svoj stil koji ne ovisi o nečijem mišljenju. Budite ono što jeste i vaš muškarac će vas voljeti! DL