Muškarci u ovom horoskopskom znaku najviše varaju, a žene su seksualno najaktivnije

preljub, preljuba, preljubnica, preljubnik, države, horoskop, varanje, varanje, preljub, preljubnik, suprug, ljubavnik, varanje, preljub, preljubnica, preljubnik, žene, varanje, mladoženja, varanje, osveta, preljub, preljubnik, varanje, preljub, preljuba, preljubnica, varanje, vlak, žene, muškarci, prevara
...od horoskopskih znakova, piše Daily Mail. Analizirali su profile svojih članova, a rezultati su pokazali da su većina korisnika ove stranice Vodenjaci, Ribe i Ovnovi.

Gotovo 11 posto korisnika rođeno je u znaku Vodenjaka, 10,1 posto su Ribe, a 10 posto Ovnovi. Osnivač aplikacije Sigurd Vedal pokušao je opravdati Vodenjake riječima da su oni izrazito seksualna bića vruće krvi i da ih se zbog toga ne treba kriviti.


Osim ta tri znaka, sklonosti varanju u većoj mjeri imaju i Bikovi, Blizanci, Jarci, Rakovi, Lavovi i Djevice dok Vaga, Škorpion i Strijelac najmanje varaju.

Ista tvrtka provela je i istraživanje na ženama, a praćenjem njihovog menstrualnog ciklusa otkrili su da vruće aktivnosti najviše prakticiraju Vodenjačice.

net.hr