Muškarci se ne boje veze, boje se da će postati 'mlakonje'

žena
Žele pričati o seksu u ranoj fazi veze, ali ne znaju kako

Kad bi već na drugom sastanku postavljao pitanja o tome što vas uzbuđuje i kakav seks volite, vjerojatno biste bili šokirani i pobjegli glavom bez obzira. To im je važno i žele o tome pričati, ali se boje da će žene misliti kako je to jezivo.

Važnije im je tko ste od onoga što radite

Kad govorite o tome koji ste fakultet završili ili o napredovanju na poslu, sretni su zbog vas, ali zbog toga neće poželjeti biti s vama. Više cijene vašu osobnost od poslovnih uspjeha. Jeste li zabavni, ljubazni, nježni? U te će se stvari zaljubiti.

Boje se da ste zainteresirane samo za jednu stvar

Žene misle da je to seks. Muškarci misle da je to novac. Noćna mora im je da će se pretvoriti u hodajući novčanik.

Ako im date malo prostora, skinut će vam zvijezde s neba

Muškarcima treba mjesto na kojem će biti sami sa sobom, razmišljati, liječiti rane. To nema veze s vama. Ako im možete osigurati takvo mjesto, znat će da ih razumijete i bit će spremni stati pred vlak da bi vas zaštitili.

Primaju toliko različitih signala da ponekad ne znaju kako bi se ponašali

Na poslu želite jednakost, a na sastanku da planira i preuzme vodstvo. U mnogo situacija važna su zajednička iskustva, ali teško ih je uvijek planirati i predvidjeti uspjeh.

Ne boje se veze, boje se da će se pretvoriti u mlakonje

Strah od veza pogrešno je protumačen. Nije ih strah biti s jednom osobom do kraja života. Strah ih je da će se veza pretvoriti u nešto što ne prepoznaju te da će prestati raditi stvari koje vole zbog osobe koju vole.

Prilično im je teško jer uvijek moraju biti inicijatori

Ponašaju se kao da im je svejedno, ali to je zato što nemaju izbora. Oduvijek su morali biti spremni na "lov", preuzimanje inicijative i rizik od odbijanja.