Muškarci nemaju pojma što im partnerice rade iz zatvorenih vrata kupaonice

žene, seks, godine, seks, sitnice, seks, priglup čovjek, muškarci, seks, kriminalci, žene, seks, razlozi, seks, piramida, načini, izluđivanje, muškarci, seks, odšteta, službeni put, žene, kupaonica, hercegovački vicevi, ljubavnica, golf, ucjena,  neudana konobarica, ucjenjivala ljubavnika, žena, seks kod žena, stvari, uzbuđenje, bračna nevjera, nevjera, ljubavnica, Broj ljubavnica, žena ili ljubavnica, prevara, ljubavnica, žena ili ljubavnica
Velika većina od dvije tisuće ispitanih žena u anketi koju je proveo feelunique.com kaže da nikad neće priznati svojim partnerima da nose donje rublje za oblikovanje tijela ili da su uklonile dlačice sa stopala.

Anketa je pokazala da ne žele da njihovi partneri saznaju da povremeno čupaju dlačice iz nosa, dok druge ne žele da se sazna da na akne stavljaju pastu za zube ili da izbjeljuju zube.

Puno njih tvrdi da njihovi partneri nemaju pojma da nose samoljepljive silikonske umetke za grudi ili da svaki dan rade piling. Svakodnevno korištenje krema protiv bora i celulita također su stvari o kojima prosječan muškarac nema pojma.

Dvije trećine ispitanih dama tvrdi da njihovi muškarci nisu svjesni što sve one rade za ljepotu, dok preostala trećina to čuva kao veliku tajnu. Zapravo, trećina misli da bi se muškarci prestrašili kad bi znali što se sve događa iza zatvorenih vrata kupaonice.

Njih 35 posto misli da bi postale totalno neprivlačne partnerima kad bi vidjeli kako izgledaju neki intimni tretmani uljepšavanja.

Petina kaže da bez obzira koliko su bliske s partnerom, nikad neće otkriti koliko truda ulažu da bi izgledale dobro.

20 tretmana uljepšavanja koje žene kriju od muškaraca

1. Čupanje/brijanje dlačica s nožnih prstiju
2. Čupanje dlaka s brade/lica
3. Čupanje neobičnih dlaka s tijela
4. Čupanje ili bojenje brkova
5. Uklanjanje tvrde kože sa stopala
6. Nošenje donjeg rublja za oblikovanje tijela
7. Čupanje obrva
8. Čupanje/brijanje dlaka s bikini zone
9. Čupanje dlaka iz nosa
10. Čišćenje, toniranje i hidratiziranje kože
11. Rezanje noktiju na nogama
12. Izbjeljivanje zuba
13. Korištenje kreme protiv bora
14. Stavljanje kalodonta na prišteve
15. Stavljanje maske za lice
16. Brijanje/čupanje dlačica ispod pazuha i nogu
17. Nošenje samoljepljivih umetaka za grudi
18. Piling na dnevnoj bazi
19. Bojenje trepavica i obrva
20. Korištenje anticelulitnih krema

magazin.net.hr