FOTO/VIDEO  Mostar: Seks i grad na studentski način

Mostar: Seks i grad na studentski način
Događaj su prenijeli svi mediji u regiji, a par dana poslije teško je odrediti tko je nakon njega postao slavniji, sami učesnici u seksu ili cure koje su to snimile mobitelom. Sudeći po komentarima riječ je o studentskoj populaciji.

Sam čin ili seks avantura na otvorenom nije ništa čudno s obzirom da nas mediji svakodnevno zapljuskuju o seksu u javnosti i na otvorenom. Sjetimo se da je Mostar ne tago davno također bio u središtu pozornosti kada je jedna gospođa, također mobitelom snimlia seks scenu u Gradskom paru u pola bijela dana.

Ovakvih seks akcija bilo je  sigurno i prije, a za razliku od ovih sadašnjih u ta vremena nije bilo mobitela, tako da se vruće avanture događale daleko od javnosti.

Vratimo se mi na glavne junake naše priče, a ovaj puta su to djevojke koje su to snimile i njihovi komentari. Par koji se seksao je sporedan u svemu ovome, a na videu se teško može i razaznati tko su glavni akcioni glumci.

Vidi skinuo joj je gaćice uzbuđeno viče jedna od cura koje su snimale mostarsku avanturu. Kako oni to mogu raditi stojećki, slijedeći je komentar djevojaka kojima je slučajnost da budu na pravom mjestu u pravo vrijeme donio trenutake slave o kojima će se dugo pričati u gradu na Neretvi.

Nakon svega sve ovo je jedna pozitivna priča. Seks avantura na otvorenom u Mostaru konačno je nešto pozitivno u središtu Hercegovine, a mlade dame koje su snimile akciju zaslužuju puno više pohvala od onih koji su prije nekoliko dana snimali film koji je donio nove podjele u Mostar. Nakon svega pitanje dana glasi da li je u Mostaru perspektiva u seksu ili je seks u perspektivi ?

HERCEGOVINA.info