Mostar: Poziv na casting za manekene

Mostar: Poziv na casting za manekene

...25. studenog u 13 sati na 1. katu Mepas Malla u Mostaru. Prijavu s osobnim podacima i fotografijom poslati na mail [email protected], najkasnije u subotu (25.11) do 10 sati.
Modni spektakl FASHION ARENA održat će se 08.12.2017., u kongresnoj dvorani zgrade Vlade FBIH u Mostaru. Ovo će biti druga FA u organizaciji agencije PRimere, a intencija je da postane tradicionalni, regionalno prepoznatljiv vrhunski modni događaj.

"Prvom Fashion Arenom ostvarili smo predviđene ciljeve, plasirajući i pozicionirajući događaj koji se istaknuo kvalitetom organizacije i same ponude. Regionalne velike medijske kuće izvještavale o Fashion Areni afirmativno, pozicionirajući grad Mostar visoko na modnoj mapi regije, što je bio i primarni cilj projekta", poručili su organizatori.
I ove godine predstavit će se najeminentnija dizajnerska imena iz svijeta mode koja egzistiraju na našoj modnoj sceni te poznati modni brendovi s našeg tržišta. Sve kolekcije bit će predstavljene prema svjetskim standardima uz vrhunsku produkciju, dok će cjelokupne izlaske osmišljavati i realizirati profesionalni tim.

Događaj će osim modnih trendova ponuditi I vrhunski ugođaj s dašakom svjetskog glamura, a izravni TV prijenos realizirat će Naša TV.