Mladoženja na dan vjenčanja zatražio razvod

vjenčanje
Par se protekloga vikenda vjenčao te imao svadbu za mnogobrojne uzvanike, a nakon svadbe mladenci su se uputili na medeni mjesec. Kada su već sjeli u automobil, prišli su im roditelji mladenke kako bi još jednom pozdravili svoju kći prije odlaska na put.

No mladoženja je u tom trenutku pobjesnio, izašao je iz automobila i počeo galamiti na njih kako su imali cijelu večer da se pozdrave. Muškarca je pokušao smiriti mladenkin ujak, no bezuspješno.

Van su tada izašli i ostali uzvanici te je došlo do masovne tučnjave između jedne i druge obitelji, a u incidentu je pet osoba ozlijeđeno.

Kada se situacija malo smirila, mladenka je rekla kako ide u novi stan u kojem je par trebao živjeti, no mladoženja je otišao u obiteljsku kući i zatražio razvod.

U Egiptu ovakve situacije i nisu toliko neobične jer je to država s jednom od najvećih stopa razvoda. Naime, 2017. godine razvelo se čak 60,7 posto parova u gradskom područjima, dok je u ruralnim područjima i na selima ta brojka 39,3 posto. Glavni razlog razvoda u Egiptu su financijski problemi, manjak odgovornosti, ovisnosti o drogama te miješanje drugih članova obitelji bračnih parova u njihov život.

Vecernji list