Mladoženja je odustao od svadbe, a obitelj mlade napravila je nešto neobično i dosta genijalnoI

vjenčanje, otkazano vjenčanje, neće vjenčanje, svadbe, svadba
... iskoristiti najbolje što može te su napravili nešto zaista nesebično i prekrasno.

Quinn Duane trebala se udati za svog 27-godišnjeg dečka Landona Borupa, a priprema samog vjenčanja stajala ih je vrtoglavih 35 tisuća dolara, prenosi Daily Mail. Vjenčanje se trebalo održati u luksuznom hotelu Citizen u Sacramentu, ali je, nažalost, otkazano, jer se mladoženja uplašio i odlučio kako bračni život ipak nije za njega.

Iako su imali priliku otkazati dostavu hrane i rezervaciju hotela, s obzirom da im je Landon svoju odluku rekao otprilike tjedan dana prije samog vjenčanja, mladenkina obitelj odlučila je to ipak ne učiniti.

Umjesto toga, odlučili su pozvati beskućnike iz Sacramenta i počastiti ih hranom u hotelu. "Iako sam slomljena zbog svoje kćeri, odlučila sam da iz ove situacije izvučemo nešto pozitivno", izjavila je Quinnina majka, Kari Duane.

U hotel su došli brojni beskućnici, među kojima su bile mnoge majke sa svojom malom djecom. "Kada izgubite nešto svoje što vam je toliko dragocjeno, a zatim napravite nešto toliko pozitivno za druge, to je stvarno jako lijepa stvar", izjavila je beskućnica Erika, koja je u hotelu bila sa svojim suprugom i djecom.

Telegram.hr