FOTO  Miss BiH za Miss Svijeta: Anamarija iz Čitluka u borbi za titulu najljepše

Anamarija Tomić, miss, BIH

...za Miss Svijeta koji će se održati u Sarajevu dana 27.09.2015 godine, uz direktan prenos FTV I RTRS.

Koja djevojka će osvojiti titulu Miss televoting BiH 2015 i time se plasirati u superfinale 12 najljepših djevojaka BiH saznati ćemo u toku direktnog prijenosa finalnog izbora Miss BiH za Miss Svijeta na FTV i RTRS , a koji će se održati u Sarajevu 27.09.2015 s početkom u 21h.

Kako bi sve djevojke imale fantastične frizure, pobrinuli su se Babyliss I Tehno-Mag koji su ponosni sponzori 20-tog jubilarnog izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2015 te prvo što je uslijedilo bio je odabir proizvoda za estetsku pripremu djevojaka.
Babyliss je europski lider visoke kvalite I inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Pred odlazak na pripreme izbora Miss BiH, a kako bi bile spremne za razna video I photo snimanja, najljepše djevojke BiH su dobile vrijedne proizvode među kojima ističemo prvi I jedinstveni automatski uvijač s ionskom tehnologijom Curl Secret C1100E, depilatore G-940E za dugotrajno uklanjanje dlačica pomoću svjetlosnih pulseva te četke, fen za kosu I pegle za kosu po čemu je ovaj brend jedinstven na BH tržištu.

5. ANAMARIJA TOMIĆ - ČITLUK
br televoting 096 840 805, cijena poziva 1KM + pdv
Ana Marija Tomić dolazi iz Čitluka. Pohađa srednju ekonomsku školu. Aktivno se bavi karateom već 11 godina. Voli mnogo putovati i upoznavati nove ljude. Govori engleski jezik, a završava tečaj talijanskog jezika. Nakon završene srednje škole planira upisati ekonomski fakultet.

Telefonske linije za glasanje su već otvorene a glasati možete tako što ćete nazvati broj 096 840 8 )plus redni broj djevojke) cijena poziva 1KM + pdv.
Sve 24 djevojke sudionice izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2015 možete pogledati u GALERIJI FOTOGRAFIJA na FB stranici Direkcije Miss BiH za Miss Svijeta.