Mirta Šurjak zapalila Instagram fotografijom u vrućim hlačicama

mirta šurjak
Osim sunčanja i kupanja, zanosna plavuša ne propušta ni večernje šetnje gradom u vrlo izazovnim stajlinzima

HRT-ova sportska novinarka Mirta Šurjak, poznata po atraktivnom izgledu koji vrlo često stavlja u prvi plan, ovih dana uživa na otoku Hvaru. Poznata Splićanka nakon odrađenih ljetnih angažmana otišla je na zasluženi godišnji odmor koji već nekoliko godina provodi upravo na tom sunčanom otoku.

Putem društvenih mreža Mirta se redovito javi obožavateljima koji ne propuste takvu priliku te je zatrpaju komplimentima. Isto je bilo i kada je objavila izazovnu fotografiju iz večernje šetnje gradom Hvarom u bijeloj kombinaciji.

Šurjak je uskočila u vruće hlačice i polo majicu te obula bijele sandale na visoku petu čime su do izražaja došle njezine duge i vitke noge. Cijeli je stajling upotpunila bijelom pletenom torbom koje su trenutno vrlo popularne među trendsetericama.

Inače velika zaljubljenica u modu i trendove, Mirta Šurjak, jednom je prilikom progovorila za tportal o svojim modnim slabostima.

'Torbi nikad dosta, kao i pamučnih rastezljivih majica, traperica, pidžama i finog donjeg rublja. Treba investirati u prave i vječne komade. Nisam pobornica kvantitete, već kvalitete. U sezoni volim uložiti u dobru torbu, čizme i kaput, a ne kući dovući hrpu jeftinijih stvari koje dogodine više neće biti u trendu, to je stvarno bacanje novca... torbi mi nikad dosta, kao i pamučnih rastezljivih majica, traperica, pidžama i finog donjeg rublja. Treba investirati u prave i vječne komade. Nisam pobornica kvantitete, već kvalitete. U sezoni volim uložiti u dobru torbu, čizme i kaput, a ne kući dovući hrpu jeftinijih stvari koje dogodine više neće biti u trendu, to je stvarno bacanje novca...'

Tportal.hr