Marinu Čiliću je djevojka Kristina najveća podrška, a po potrebi i psihologinja

čilić
Njegovo ime već je dugo poznato u svijetu tenisa, a nakon trijumfa nad Rogerom Federerom u subotu navečer i najveći su nepoznavatelji tenisa zapamtili našeg sportaša. A ono što su se mnoge gledateljice diljem Amerike i svijeta zapitale gledajući ga na terenu jest – je li šarmantni tenisač slobodan...

Najseksepilnija Dubrovkinja

Odgovor već znaju sve Hrvatice, Marin već više od četiri godine ljubi prekrasnu Dubrovkinju Kristinu Milković. Iako o privatnom životu sportaš rijetko progovara, poznato je da je Kristina zaslužna za veliku podršku. I na meču u subotu sjedila je odmah iznad njegova trenera Gorana Ivaniševića i sa strepnjom pratila svaki njegov pokret. No strahu nije bilo mjesta jer Čilić je brzopotezno razriješio dvojbu tko iz tog okršaja izlazi kao pobjednik.

Dubrovačka ljepotica prije četiri godine okitila se titulom najseksepilnije Dubrovkinje, a već je onda bilo jasno da joj ta titula neće donijeti nove zavodnike jer je njezino srce pripadalo tenisaču. Kristina nije samo ljepotica, nego i vrijedna studentica koja je studirala dva fakulteta – psihologiju i politologiju. Na oba je prolazila s odličnim uspjehom, piše vecernji.hr.

– Velika mi je potpora. Iako često putujem, a ona mi se ne može pridružiti zbog fakultetskih obveza, ipak uspijemo naći vremena za sebe. Naravno, cijelu situaciju olakšavaju nam internet, Skype, SMS poruke... pa smo gotovo u stalnom kontaktu – rekao nam je u jednom intervjuu Marin, koji je jako ponosan na svoju djevojku.

Podrška s tribina

Često ističe kako, kada mu je teško i kada pritisak postane velik, sve svoje probleme povjerava njoj. Zna se i našaliti da zbog njezina studija psihologije na raspolaganju ima psihologa 24 sata na dan.

Par je u studenom bio i na vjenčanju Marinova kolege Ivana Dodiga. Marin je bio kum, a Kristina kuma Dodigovoj odabranici, bivšoj manekenki Maji Čubeli. Odlično raspoloženi Čilić po mladence je stigao u sportskom crnom Audiju A7, što je izazvalo veliku pozornost korejskih turista koji su ih fotografirali. Nakon crkvenog obreda Marin je mladence odvezao do Međugorja. Svi su se složili da je bio kralj zabave. A kada će njegova svadba, ne zna se.

Možda ga sjajan rezultat na ovogodišnjem US Openu ponuka da i on krene putovima svojih kolega Dodiga i Novaka Đokovića, koji je u bračnu luku uplovio početkom ljeta. A do tada Kristina i Marin uživaju. Ona mu pozitivnu energiju šalje s tribina, a on u njoj i treneru Goranu Ivaniševiću pronalazi najveću podršku.

A iako je u subotu navečer podrška publike našem Marinu izostala, naime većina je navijača pljeskala Federeru, nakon što su vidjeli trijumf našeg tenisača, i oni su promijenili mišljenje. Tako je legendarni košarkaš Michael Jordan, inače veliki Federerov navijač, zapljeskao Čiliću, a isto je učinila i pjevačica grupe No doubt Gwen Stefani. Ona je na meč povela sedmomjesečnog sinčića Apolla Bowieja Flynna Rossdalea i oboje su se na kraju veselili Marinovu trijumfu.