Marina Nožić na stageu sajma zdravlja i ljepote u Zagrebu

Marina Nožić, fitness vježbe, Body-fitness
...itness i hairstyle industriju. Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, fitness, modni accessories.

Na sajmu fitnessa u Zagrebu, bila je i fitness trenerica Marina Nožić, inače naša suradnica, koja je bila jedna od prezenterica programa Hard Body Workouta u istom timu pod vodstvom profesora kineziologije Tomislava Dolušića koji je i osmislio cijeli koncept treninga.

Inače, Marina je bila prva trenerica spomenutog programa u BiH koja je dobila licencu za provedbu istog. Također, Marini se pridružila i trenerica Lejla Delalić iz Mostara.

"Jako sam zahvalna Tomislavu što je izabrao mene kao jednu od trenerica koja će biti prezenter njegovog programa. Iskreno, velika mi je to čast i hvala mu na tome! Tomislav Dolušić je fitness trener sa preko 20 godina fitness karijere i jedan uvaženi trener", rekla je Marina u razgovoru za moja.ba.

Po riječima trenerice Nožić ovaj program je bio jedan o najupečatljivih na sajmu, a već se proširio po cijeloj Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, a preko trenerica u Mostaru i vama je dostupan ovaj program za kojim su svi poludjeli.

"Do suradnje sa Tomislavom je došlo već prije par godina kad sam postala TOTAL BODY COACH trener pod vodstvom Tomislava Dolušića i Marina Bašića. Prije par mjeseci Tomislav me kontaktirao i zvao na prvo licenciranje HARD BODYA da program dovedem u Hercegovinu. Naravno, poznajući Tomino iskustvo i znanje nije bilo dvojbe, spremili su se koferi i pravac Zagreb. Nakon toga, pozvao me na stage skupa s njim na sajam fitnessa", rekla nam je Marina.