Manekenka svjedočila o divljim orgijama na zabavama Silvija Berlusconija

...Silvija Berlusconija u procesu protiv njega zbog navodnog plaćanja seksualnih usluga, pokrenutom nakon izbijanja skandala oko maloljetne Marokanke "Ruby", javile su agencije.

Berlusconiju se sudi zbog navodnog plaćanja seskualnih usluga maloljetnoj Marokanki Karimi "Ruby" El Mahroug nakon zabava u njegovoj vili u okolici Milana i zbog navodnog utjecanja na policiju da pusti "Ruby" nakon privođenja zbog krađe.

Nova svjedokinja je milanskom sudu rekla da je čula da maloljetna Marokanka ima kompromitirajuće slike i snimke bivšeg premijera. Ona je rekla da je za Ruby prvi put čula prije dvije godine od Barbare Faggioli, jedne od djevojaka koja je bila bliža Berlusconiju.

Ruby se mogla osvetiti. Faggioli je bila nervozna zbog te djevojke koja bi mogla Berlusconija i sve nas uvaliti u nevolje, rekla je svjedokinja i ustvrdila da joj je Fagggioli rekla da Ruby ima vrlo kompromitirajuće videosnimke i slike zabava.

Fadil Imane tvrdi da je odbijala ponude da sudjeluje na Berlusconijevim takozvanim bunga-bunga seksualnim zabavama. Fadil je u svojstvu oštećene strane u odvojenom slučaju protiv tri osobe zbog navodnog podvođenja prostituki Berlusconiju i prva je svjedokinja koja je ustvrdila da je odbijala novac za sudjelovanje na tim zabavama.

Fadil je rekla da joj je Berlusconi osobno ponudio omotnicu s četiri novčanice od 500 eura da ostane preko noći prvi put kada je posjetila njegovu vilu sjeverno od Milana.

Marokanka je svjedočila da je u zabavama sudjelovala i Nicole Minetti, sadašnja zastupnica Berlusconijeva stranke Narod slobode u regionalnom parlamentu Lombardije i jedna od troje optuženih da su bivšeg premijera "opskrbljivali" prostitutkama, navodi agencija ANSA.

Tužitelji tvrde da je Berlusconi u svojoj vili imao spolni odnos s 33 protitutke, no on tvrdi da su njegove zabave bile nevine i odbacuje sve optužbe. Berlusconi u ponedjeljak nije bio na sudu.