Manekenka iz doline Neretve putuje cijelim svijetom, ali najgore joj se dogodilo u Hrvatskoj

manekenka, svijet, noćna mora
Manekenka Katarina Tutavac živi u Kölnu, ali zbog posla putuje čitavim svijetom, no najgore je putovanje doživjela upravo u svojoj rodnoj Hrvatskoj.

Katarina, koja je porijeklom iz Opuzena, provela je godišnji odmor u Hrvatskoj, a svoje nedavno putovanje iz Metkovića u Zadar opisala je kao noćnu moru.

"Croatia bus je službeno najgora prijevoznička tvrtka u čitavom svemiru. Više nikad u životu neću platiti tim prevarantima!", započela je manekenka svoju ispovijest.

Putnici su stajali i sjedili po podu

"Trebala sam se voziti od Metkovića do Zadra kako bih uhvatila let. Prvo, autobus je kasnio 40 minuta, a kada je napokon stigao, jedva su me pustili unutra. Zašto??? Zato što je autobus bio potpuno prekrčen, a neki putnici su čak sjedili na podu. Kada sam im rekla da sam platila svoju kartu i rezervaciju, vozač mi je rekao da nije NJEGOV PROBLEM što tvrtka prodaje više karata za isto mjesto i da ću, ako želim ući, morati stajati dok MOŽDA neki putnici ne izađu iz autobusa u nekom drugom gradu", opisala je Katarina, dodavši i kako je vozač tražio da plati prtljagu, iako u pretincu nije bilo mjesta za njen kofer pa je on stajao u autobusu.

Vozač joj je htio naplatiti i za manju torbu, no nije pristala na to.

"Temperatura u busu je 40 stupnjeva! I za ovaj komfor sam platila 155 kuna u jednom smjeru", napisala je zapanjena Katarina, šokirana što ljudi trpe da ta ta tvrtka "svojom politikom potkrada ljude".

"Ne živim u Hrvatskoj, ali sramim se što ova tvrtka nosi ime naše zemlje. Možete zamisliti kakav dojam turisti dobiju o Hrvatskoj nakon vožnje ovim autobusom. Srami se, CROATIA BUS!", zaključila je manekenka, no to nije sve, piše Net hr.

Katarina je napisala i da je morala presjedati iz jednog autobusa na drugi te pritom pretrčavati autocestu.

"Ostavili su nas nasred autoceste, gdje sam morala riskirati život prelazeći cestu!", napisala je izbezumljena manekenka, dodavši kako u trenutku dok piše objavu čeka drugi bus već pola sata.

"Jedna starica izgleda kao da će umrijeti ovdje na suncu. Nevjerojatno", završila je manekenka svoj izljev gnjeva i razočaranosti, piše Net hr.