Mama koja je vratila poklon bon: Uništili ste život meni i kćeri, tužit ću vas sve

pokloni, Božić, poklon, draga, majka, kćerka, poklon, pokloni, Božić, obitelj
Dopisivanje između dviju majki, one koja je kupila poklon bon i one koja ga je vratila, prvi je objavio portal Kalelarga info, a potom su ga prenijeli brojni mediji u Hrvatskoj, ali i Srbiji te Bosni i Hercegovini.

Iako se nigdje ne navodi ime majke koja je vratila poklon, prenošenje njenog dopisivanja s drugom majkom nije joj se nimalo svidjelo. Nazvala je redakciju portala Kalelarga i, prema njihovom pisanju, deset minuta vrijeđala novinarku koja se javila na telefon.

"Upropastili ste život mojoj kćeri i meni. Odakle vam pravo privatne stvari koje se iznesu u zatvorenoj grupi na Facebooku objavljivati na portalu?! Sada cijeli grad o tome priča, svi upiru prstom u mene! Kako bi vama bilo da o vašoj prepisci s nekom osobom izvijeste svi portali u regiji?! Nanijeli ste nam veliku štetu i odgovarat ćete na sudu za to. Već sam kontaktirala odvjetnika i slijede vam tužbe", rekla im je.

"Neće mene vrijeđati dokone lijenčine i frustrirane kućanice"

Na komentar novinarke da se ono što je napisano na Facebooku u grupi koja broji preko tisuću članica ne može smatrati privatnom stvari, odgovorila je:

"Pa jeste li vi razmišljali kako će biti jednoj i drugoj djevojčici? Žele li one da o rođendanu raspravlja cijela Hrvatska?! Ja nisam htjela poniziti drugu mamu, ali zar nije lijepo od mene da joj vratim bon koji neću iskoristiti?! Ne znam što se tu ima ljutiti. Trebala bi cijeniti to što je uštedjela 200 kuna! Cijela stvar je preuveličana! Mi nismo javne osobe i mediji nisu imali pravo petljati se u naše živote".

No nije bijesna samo na spomenuti portal i medije.

"Osim toga, mnogi su pisali kako ružne komentare o meni. Sve sam to preslikala i slijede im tužbe. Pa s kojim pravom će mene javno po portalima vrijeđati dokone lijenčine i frustrirane kućanice kojima je jedini život onaj na Facebooku?! Sram ih bilo. Neka pometu prvo smeće ispred svojih vrata, pa onda mene komentiraju. Zar bi im se ja trebala ispričati jer radim i zaradim da moje dijete može nositi odjeću iz kvalitetnih dućana umjesto nekih prnja?!", rekla je.

Index.hr