Majka je s pedofilom planirala drogirati i silovati vlastitu kćer

silovanje
silovanje
...Stuartom Baileyjem (54) planirala silovati svoju sedmogodišnju kćer. Slala mu je fotografije na kojima je djevojčica gola te je čak kupila tablete za spavanje kojima su je htjeli drogirati.

Zvjerstvo su planirali preko poruka, a sve je otkrio posljednji majčin partner koji ih je vidio u njezinom mobitelu i prijavio policiji.

Bailey je ženi slao poruke u kojima ju je ispitivao što djevojčica ima na sebi i tražio je da mu šalje obnažene fotografije što je ona i učinila pet puta, piše Daily Mail.

Sud je utvrdio i da ova majka nije bila jedina žena koju je Stuart upoznao preko stranice 'Plenty of Fish' i pokušao je nagovoriti na seks s djetetom.

Majka se Baileyjem se spojila preko stranice za upoznavanje i našli su se jednom radi seksa. On je tada u njezinom mobitelu vidio fotografije djevojčice. Oboje tvrde da nisu imali namjeru silovati malenu. Sudac Rees je za majku, koja je pitala što će ona dobiti silovanjem, kazao da je 'ranjiva i naivna'.

Alex Greenwood, majčina odvjetnica, tvrdi kako su i socijalne službe, zbog njezinih prijašnjih prekršaja, ocijenile da je 'osoba kod koje postoji rizik da je izmanipuliraju muškarci' te kako ju je Bailey prisilio na sve.