Majka (28) ostavila petero djece same i otišla na odmor s dečkom

silovanje, silovanje, džamija, crna kronika, silovanje, trudnoća, silovanje, žepče, silovanje, Tuzla, silovanje, Posavina, silovanje, seks, prijestupnik, silovatelj, silovanje, nigerija, studentica, silovanje, dječji dom, zlostavljanje, Beč, Srbija, silovanje, mobitel, silovanje, pedofilija, Makedonija, seks, bolest, optužnica, pedofilija, zanimljivosti, zlostavljanje, seks, nasilje, robinja, silovanje, lončari, silovanje, grob, obiteljsko nasilje, incest, teško seksualno zlostavljanje, silovanje, zlostavljanje, djevojčica, pijanstvo, alkohol, auto, razvod, pilanje, logor Duhok, masovna ubojstva, silovanja, Ekstremisti ISIL-a, ISIL, seksualno zlostavljanje djece, silovanje, pedofil, djevojčice, trudnoća, BIH, maloljetničke trudnoće, pobačaj, djevojčice, tučnjava, roditelji, manijak, haustor, napad, seks navike, prodaja, maloljetnica, djeca rast, roditelji, pedofili, pedofilija, uhićenje, gole fotke, zlostavljanje, otac, psiholozi, djeca rast, igra, nasilje, pornografija, Mostar, djevojčica,

Majka iz Texasa ( 28), ostavila je svoje petero malodobne djece u kolovozu prošle godine same kod kuće i "pobjegla" na odmor s dečkom izvan države, točnije u Myrtle Beach u Južnoj Karolini. Chrystal Walraven, sada prijeti 20 godina zatvora zbog zanemarivanja djece, 12-godišnjeg i 10- godišnjeg sina te tri kćeri u dobi od šest i tri godine te 15 mjeseci. Najmlađa djevojčica izgledala je mrtva u krevetiću, s prekrivenim ustima, no kada su je otkrili i "prodrmali", vidjeli su da je živa. Iz kuće je izlazio strašan smrad, opisali su policajci i djelatnici socijalne pomoći koji su došli na poziv učitelja kojemu je bilo sumnjivo što su djeca rekla kako ostaju dugo budna kako bi najmlađoj sestrici promijenili pelenu, javlja Daily Mail.

Dvije djevojčice u dobi od šest i tri godine izgledale su zapušteno i kao da se nisu okupale danima, a kuća je bila u neredu i prljavštini. Policajci su pronašli i prljave pelene u ormarima, mrlje na tepihu i muhe u kuhinji. Učitelj je kontaktirao i muškarca koji je naveden kao otac djece, no rekao mu je kako se odselio prije nekoliko tjedana i više ne živi u Texasu,a o djeci, dok je majka na odmoru, brine susjeda.

No, ona je tvrdila policiji kako nije znala koja je situacija u toj kući i što se točno događa, iako je noć prije dolaska policije, djeci pripremila večeru. Ostali susjedi rekli su kako nisu primijetili ništa neobično "jer su se djeca često igrala vani i do ponoći" te su mislili kako je majka djece na poslu.