Maja Morales: 'Nije problem da pokazujem ovo i ovo, ali da mi daju pare'

Maja Morales, Maja Morales
Red Carpet donio je priču o tome kako je Maja Morales propustila svoju priliku za samopromociju van Zagreba. Naime, virovitički klub Monte Cristo nadao se spektakularnom nastupu, no Maja se nije pojavila jer tvrdi da nije imala pojma o terminu, pa se nije pripremila. ‘Kad se sjetim toga, mogla bih se rasplakati. Propušten je moj veliki show, mogao je to biti spektakl, malo sam razočarana nekim ljudima. Konkretno, Dževadom Zahirovićem i cijelom organizacijom', kazala je Maja.

Njezin bivši menadžer Dževad Zahirović u izjavi za Red Carpet za sve krivi Maju: ’Očito se teško pripremati kad si s nekim čitave noći i kad ne znaš za sebe. Nije se pojavila zato što se spandžala s drugim menadžerom Antom Gotovcem, koji joj je obećao brda i planine.’

Ante se pohvalio da su Maja i on postali intimni suradnici, a Maja je na svoj način komentirala planiranu koreografiju: ‘Nije problem da pokazujem ovo i ovo, ali da mi daju pare.’ Njezin novi menadžer Ante dodaje da će Maja sigurno biti velika zvijezda. I Maja i Dževad uskoro ulaze na Farmu gdje će, vjerojatno, sve rješavati pred kamerama.