Maja Morales 'Ja sam zvijezda među Playboyevim zečicama'

Nema onog tko ne zna tko je Maja Morales, a kako se čini, o njezinom liku i djelu zna se i izvan Lijepe naše.

Plastična Maja, koja se slikala za hrvatski Playboy, a po izboru stručnog žirija grčkog izdanja časopisa izabrana je za najljepšu zečicu Balkana.

Ponosno je ponijela svoju titulu i uputila se, kako kaže, put Grčke na poziv glavešina gdje će sudjelovati na natjecanju Playboyevih zečica iz cijelog svijeta i uživati na ekskluzivnom partyju. Nada se Maja da će upravo na tom partyju upoznati legendarnog Hugha Hefnera koji joj je jako super.

'Pozvali su me kao predstavnicu Srbije i Hrvatske, najljepšu zečicu Balkana i ja sam ovdje totalna zvijezda. Tek sam stigla, ostajem do petka i već mi je super! Nadam se da ću upoznati Hugha Hefnera. On mi je super i baš mi je seksi', otkrila je Maja za net.hr.

Kaže Maja da nema pojma što će još raditi u Grčkoj, ali zna da je jako sretna i da se osjeća kao nikada u životu. Ona je prava sjajna zvijezda. Hrvatska je ionako premala za nju, a nada se da će tamo upoznati prave ljude.

'Hrvatska je premala za mene. Nadam se da ću ovdje upoznati prave ljude i družiti se s njima, ljude koji su na mojoj razini. Ja sam ovdje prava zvijezda!', ushićena je Maja.

Otkrila nam je Maja kako je zbog ovog putovanja otkazala snimanje svog prvog glazbenog hita čije ime nam nije mogla otkriti jer bi se Ante Gotovac jako naljutio.

Kako će se Maja zabaviti i hoće li se vinuti u svjetske vode poznatih starleta, saznat ćemo već sljedeći tjedan.

net.hr