Maja Morales i Gotovac goli ispijali šampanjac

Iako je izgubio gotovo pola svog voznog parka i navodne prijatelje, uz njega je cijelo vrijeme bila 'jedina prava prijateljica' - Maja Morales.
'Ja sam bila njegova prijateljica i kad je imao novca i vozni park i kada je živio kao kralj, ali i kad nije imao ništa. Dapače, tada sam mu nosila cigarete i kikiriki', ispričala je Maja Morales za Red Carpet.

Nakon godine dana mraka najavio tulume


'Ante je poznat kao veliki zavodnik i ljubavnik, on živi od danas do sutra, baš kao i ja. Njegovim bi djevojkama poručila da ne očekuju od njega previše. Na njegovim tulumima uvijek je bilo poznatih osoba, no na kraju bismo uvijek ostali samo on i ja, valjda smo rođeni za šoubiznis i to je tako!', otkrila je Maja.

 

 

Morales je za kamere Red Carpeta odjenula uski korzet iz kojeg su joj cijelo vrijeme ispadale cicke, a zajedno s Antom je pokazala kako to izgleda kada oni tulumare. Uz taktove narodnjaka Maja, Ante i još nekolicina prijatelja nazdravljali su šampanjcem i plesali. Vrhunac zabave bio je kada se starleta popela na stol i krenula izvoditi seksi ples.

 


Tada je Ante odlučio izvući 'asa iz rukava' te je Maju odveo na krov kuće u jacuzzi. Nakon što su se razodjenuli i 'bućnuli' u vruću kupku, pridružila im se i Antina kućna pomoćnica i prijatelj. Društvo se nastavilo zabavljati do ranih jutarnjih sati, a kako su završili - pojma nemamo.

izvor: net.hr