Maja Morales: 'Dobro su me svi isprepipali'

Plastična Maja Morales nedavno se vratila iz Grčke, ali samo nakratko, jer joj je na Playboyevom partyju bilo tako dobro kao nikada u životu.

Kako je otkrila za net.hr, uskoro se vraća u Atenu, a tamo je čekaju brojne poznate face i poslovni angažmani.

Oduševljena gostoprimstvom, Maja ne krije da se bolje osjeća izvan granica Lijepe naše. Party je prošao kao u bajci, a osim što je oduševila Grke, na njezine čari nisu ostale imune ni žene.

'Grčke zečice uopće nemaju grudi, ja sam među njima bila prava zvijezda. Drugačije su od naših, odudaraju od standarda, sve su jako mršave i niti jedna nema silikone. Sve sam ih zaprepastila, svi su me dobro isprepipali. Bilo mi je super, neopisivo', oduševljeno priča Maja.

Iako nije upoznala Hugha Hefnera, nije joj jako žao jer je, kako tvrdi, dogovorila da će ga na ljeto posjetiti. Pohvalila se i da je upoznala mnoge poznate face, a poslovne ponude prštale su sa svih strana.

'Dobila sam toliko poslovnih ponuda da se ne mogu odlučiti. Snimanje reklama, ulogu voditeljice, ponude za pjevanje... ma ne znam ni sama sve nabrojati. Dobila sam i ponudu nekoliko jako bogatih Grka da provedem kod njih ljeto, ali to ipak neću prihvatiti.'

Nemoralne ponude bogatih Grka Maja ne želi prihvatiti, ali je prihvatila ponude naših susjeda. Maja odlazi u Srbiju kako bi dogovorila poslovne projekte.

'Srbi me ipak više vole nego Hrvati, a i ja sam više za srpsko tržište', kaže

Otkrila je da će upravo u Beogradu snimiti svoj glazbeni prvijenac jer tamo ima mašineriju profesionalaca, a Ante Gotovac ispada iz priče jer je neozbiljan i neprofesionalan.

U Srbiji ostaje samo četiri dana, a potom juri dalje, jer je zbog brojnih poslovnih angažmana razapeta na sve strane.

Kada će biti premijera pjesme još ne zna, ali će nas obavijestiti i, kako je obećala, zaprepastiti.

'Pjesma će biti prava bomba, megahit!'
net.hr