Luksuzno vjenčanje Nikoline Pišek: Među gostima i ruski milijarder

Iako se pričalo da će par izreći 'da' već u lipnju, izgleda da su promijenili planove. Budući supružnici žele da sve bude savršeno, tako će svojim gostima i platiti avionske karte, kao i smještaj u hotelu.

Na vjenčanje je pozvano 60-ak bliskih gostiju, a u luksuznom ljetovalištu naći će se i jedan od najbogatijih ruskih parova na svijetu, 41-godišnji biznismen Andrej Meljničenko i njegova supruga, bivša srpska manekenka i nekadašnja članica grupe Models, Sandra Meljničenko, piše srpski Kurir. Upravo su se i oni vjenčali 2005. u Cap d'Antibesu, prenosi dnevnik.hr

'Sandra je Vidojeva dugogodišnja prijateljica. On je bio jedan od gostiju na njenom svadbenom slavlju i jedan je od malobrojnih ljudi iz Beograda s kojim je ostala u kontaktu nakon udaje za ruskog milijardera. Dobri su prijatelji od djetinjstva i ona se veoma raduje njegovoj i Nikolininoj svadbi', otkrio je izvor.

Andrej Meljničenko inače je 56. na Forbesovoj listi milijunaša, a obogatio je ulažući u dionice i energente. Uskor surađuje s ruskom vladom, te je član ruskog odmora za industrijalce i poduzetnike. Ruski milijarder vlasnik je i nekoliko luksuznih jahti, a u videu možete vidjeti u kojem obilju uživa. Zaključit ćemo samo, dobro je imati takve prijatelje!